ramsez Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Witam, zakupiłem pada Logitech Cordless Rumblepad 2 refreshed i mam z nim problem ponieważ w niektórych grach nie mogę w ogóle nim sterować a te które działają to nie mam w nich wibracji (np. Gears of War) natomiast w Prince of Persia Sands of Time wogóle nie mogę sterować. Dodaję grę do profilu który się zainstalował wraz z sterownikami ale to nic nie daje. W opcjach gry wchodzę w controls i gamepad ale tam nie ma żadnych klawiszy przypisanych. Pomuście proszę. Edytowane 22 Lipca 2008 przez ramsez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pevoccer Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Musisz te przyciski po prostu przypisać i już. A z tymi wibracjami to na pewno jest na padzie pomiedzy gałkami przycisk który włącza wibracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDDD23 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam, zakupiłem pada Logitech Cordless Rumblepad 2 refreshed i mam z nim problem ponieważ w niektórych grach nie mogę w ogóle nim sterować a te które działają to nie mam w nich wibracji (np. Gears of War) natomiast w Prince of Persia Sands of Time wogóle nie mogę sterować. Dodaję grę do profilu który się zainstalował wraz z sterownikami ale to nic nie daje. W opcjach gry wchodzę w controls i gamepad ale tam nie ma żadnych klawiszy przypisanych. Pomuście proszę. [/qu Czesc.Ja mam taki sam problem i niemoge z nim sie uporac.Udalo ci sie? Jesli tak to pomóz mi bo niewiem jak to zrobic zeby dzialało.Zgóry dzieki.Pozdrawiam krzych 268@poczta.onet.pl .odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Sprawdzajcie, czy dana gra jest kompatybilna z danym padem. Jeśli nie jest, to ściąga się przerobione pliki(Np. XInput9_1_0.dll, xbox360cemu.cfg) dla żądanych gier i można normalnie grać. Ja mam też u siebie mały problem. Pierwsze 3 godziny w GTA IV działały mi wibracje i przestały. Normalnie jak naciskam przycisk Vibration, to wibruje, ale w grze już nie. :P W grze wibracje są uaktywnione. Zna ktoś rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...