KowalQ Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Przy wyjsciu z gry wyskoczyl mi takie bsod.Dokaldalem ostatnio 2x2 gb pamieci ale ne isadze zeby to pameic byla powodem tych problemow.wnioskuje ze to problem ze sterownikami od grafiki. Laptop Inspiron 1720 Chialbym sie tez dowiedziec czy programy typu memtest wykryja to ze pameici sie " gryza" ? Edytowane 22 Lipca 2008 przez KowalQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Po testuj mem testem, jedna kościa na przemian itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Niby po co jak wyraznie widac ze krzaczy sie sterownik nvidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) Odświeżamy. Pierwszy BSOD: Probably caused by : dxg.sys ( dxg+b67b ) A drugi: Win Debugger nie chce odczytać pliku, ale na 100% było to związane ze zintegrą Realteka. Edytowane 2 Sierpnia 2008 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Bledy wystepuja rowniez po ustawieniu taktowania (procesora/ramu/karty) na fabryczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxibaca Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 a jaka karta graficzna?? ja miałem podobnie na GF7400 Go a laptop to Fujistu-Siemens Pa1538, mam Vistę i monitor mi się wyłańcza i wywala komunikat że Vista straciła panowanie nad sterowniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Bledy wystepuja rowniez po ustawieniu taktowania (procesora/ramu/karty) na fabryczne? a jaka karta graficzna?? ja miałem podobnie na GF7400 Go a laptop to Fujistu-Siemens Pa1538, mam Vistę i monitor mi się wyłańcza i wywala komunikat że Vista straciła panowanie nad sterowniami Moje pytanie dotyczy kompa z siga. Niemożliwym byłoby to, że cpu powoduje bsody, bo przechodzi orthosa na cpu i blend bezproblemowo, puszczałem na 8h, do tego 3d marki itp. Ramy też wykluczam, bo w memtest nic się nie posypało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...