tukuest Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Kupilem dzis ww. karte wrzucilem do komputera, zainstalowalem XPki. Na poczatku problem byl taki, ze kompiak sie wieszal po zainstalowaniu driverow z oryginalnej plyty. Okej, zciagnalem catalysty chyba 3.1 i juz nie ma zwisow ale problem teraz jest w odswierzaniu monitora. Caly czas mam durne 60hz. Zmieniam w konsoli i caly czas mam 60hz (wg migotania obrazu i informacji z monitora) choc w konsoli mowi, ze odsierzanie sie zmienilo. Nie mam pojecia co z tym zrobic. A najciekawsze jest to, ze jak wcisne wtyczke s-video z tylu karty to odswierzanie spada do 50hz? Co to ma byc? ATI czy szrot. Nigdy nie mialem takich jazd w przypadku nVidii. Bede wdzieczny za wszelka pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 We własciwosciach zakładka Displays, klikasz na monitor, i ODZNACZASZ use DDC information. Refresh rate teraz mozesz sobie ustawic wedle życzeń na przykład przez Rage3d Tweaker. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batkm Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ma racje. u mnie pomogło ale w radku 9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...