Trantitell Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 mam wentyla igloo 2410 i na procesorze ok.52 do 58 stopni celcjusza:) (spoczynek/strees) czy to dużo?? czy powinienem sie martwić i zanieść wentyla do sklepu??( oddać go poprostu) a może moge sobie pozwolić na pretaktowanie? Jaka powinna być temperatura na takim atlonie? PS.dodam że ten atlon wydziela 72W:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Widac masz starego palomino. To byl chyba najszybszy z palomino. To stara technologia 0.18um dlatego sie tak grzeje. Jezeli nie doswiadczasz zadnych zwisow ani nic to chyba nie ma co sie za bardzo przejmowac. Jezeli bedziesz chcial podkrecac to wtedy pomysl nad lepszym chlodzeniem. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja mam swojego palomino na 2100xp+ i temp mam54/61 przy zamknitej budzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trantitell Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 w sumie to tak sobie strzeliłem ze mam 72W bo procka mam około 1/2 roku i niebyło wtedy nigdzie takich ( wygrałem go ) wiec stwierdziłem że to musi być stara konstrukcja... a tak na marginesie to wentyla mam strasznie cichego... musze swój dysk wieszać na gumach bo inaczej go słysze....tylko ta temperatura mnie niepokoji.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no coz palomino mialy to do siebie musialbys zarzucic jakis lepshy cooler albo wymienic proca na 0.13 :twisted: pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 DUZA BARDZO DUZA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...