Maciek26 Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam.. kupilem kontroler jak z tej aukcji http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/398/95/86/398958665 i mam powazny problem.. Wsadzilem kontroler sata do pci (przyznam ze plyta glowna troche stara, ma juz dobrych kilka lat) i wszystko ladnie wykrylo.. Dopiero po zainstalowaniu sterow pojawil sie problem.. Instalator poprosil o zrestartowanie komputera, zatwierdzilem i sys uruchomil sie ponownie. Potem zauwazylem ze jednego stera jeszcze nie zainstalowalem ( w menadzeze przy kontrolerze VIA 6421A byl wykrzyknik) i oczywiscie wgralem go.. I ponowny restart PC.. W tym momecie pojawil sie PROBLEM... Komputer wcale sie nie uruchamia (przy ekranie startowym, z napisem windows XP), to znaczy niby proboje ale nie ida wogole niebieskie kreseczki (loading - windows xp pro.).,. Wyglada jak by pc sie sciol... PROSZE, POMOZCIE.. nie wiem co mam robic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek26 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Odswiezam., Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...