Gość kronic Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam.Moze mi ktos dokladnie pomoze co jest tego przyczyną.Podaje fotke tego co jest po wywalniu sie kompa: http://www.voila.pl/033/cng8z/?1 z tego co wyczytałem z neta to niby powoduje aktualizacja dla Visty KB-932596.Czyli jakas aktualizacja mechanizmu ochrony poprawek jądra w systemie Windows dla komputerów z procesorem x64.Ale znowu z tego co patrzałem to ona nie jest taka nowa.Panowie korona dla tego kto coś mi doradzi przez co tak sypie blue screenami. PS.Posiadam Viste 64bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grac3K Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Common Log File System Driver , przeinstaluj sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kronic Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 A konkretnie sterowniki od czego?Karty,mobo bo nie kumam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kronic Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Bład jaki mi wywala o numeze 0x00000109 oznacza:A new volume has been mounted by a file system. STATUS_VOLUME_MOUNTED.Moze ktoś to przetłumaczyć dosłownie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...