wanka Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Proszę o poradę w zakupie procka. Wymieniam swego E4300 i mam dylemat, czy na zachwalany E8400 czy na quada q9300 za okazyjną cenę 550 zł. Dylemat jest taki, że wymiana 2 jaj na 2 jaja to wydaje się niezbyt logiczna, ale głownie chodzi o okazję, czyli tego quada za 550 zł. Przy okazji, nie jestem fanem ekstremalnego podkręcania oraz giercowania i raczej procek ma wystarczyć na dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie kręcisz , nie grasz to co robisz na tym kompie ? Jeśli wymieniasz proca tylko po to żeby wymienić to bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wanka Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 No nie do końca, E4300 jest podkręcony na 33% i od czasu do czasu jakąś gierke zapuszczam. Ale na pewno nie kupuje procka z myślą "ile to z jego wycisnę"... Komp służy mi jako domowe centrum multmedialne: filmy, kodowanie, przegrywanie, muzyka, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 w takiej sytuacji q9300 wydaje mi się lepszym wyborem będzie lepiej sobie radził w apliacjach multimedialnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...