fuxmen Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 robił to ktoś albo zna stronę na której jest to opisane??? ludziska pomóżcie mam takie radaitory że wytrzymają największe obciążenie dam na pamięci z 3V i pójdą więcej ale nie wiem jak ten mod na tej stronie niżej jest do płytki orginalnej a ja takiej nie posiadam czy naprawde nikt nie wie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 http://www.vr-zone.com/guides/NVIDIA/MX440VMod/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 SORY lae niestety też to znalazłem ale nie taką mam płytkę i nie takie układy dc/dc jak tam musi to być mod konkretnie do tego gf czyli palit daytona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...