Skocz do zawartości
TeLe

Mbank - Problem :/

Rekomendowane odpowiedzi

witam, dzisiaj zlozylem wniosek o eKonto w mBanku, podalem tam swoj e-mail na ktory nie wchodzilem od powrotu z wakacji. chcąc wejsc na dany e-mail okazalo sie, ze ktos mi zmienil haslo, email zostal zhackowany :P teraz mam pytanie, czy przy finalizowaniu zakladania konta moj e-mail bedzie niezbędny? podalem rowniez numer telefonu pod który ma zadzwonic kurier i ustalic date spotkania...mam pytanie do ludzi którzy składali wniosek o eKonto, czy email jest niezbędny ? trzeba cos potwierdzac poprzez maila?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mLinia - Centrum Obsługi Telefonicznej mBanku działa 24 godziny na dobę, przez siedem dni w tygodniu; dostępne jest pod następującymi numerami:

* 0 801 300 800(z telefonów stacjonarnych w Polsce)

* +48 (prefiks) 42 6 300 800(z telefonów stacjonarnych i komórkowych, z dowolnego miejsca na świecie)

* 6913 62265(z telefonów komórkowych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

email nie jest niezbędny ale na niego przychodzą salda comiesięczne..

Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i zastanów się.

Załóż nowego e-maila koniecznie i zgłoś go do banku. Najlepiej by był to e-mail komercyjny- polecam home.pl. Ewentualnie jakiś pewny darmowy typu Gmail.

Jesteśmy w XXIw. Nie posiadanie jednego porządnego e-maila to głupota. Najlepiej w postaci imię.nazwisko@... Przyda się nie tylko do kontaktu z bankiem, ale także jak zaczniesz wysyłać CV o pracę, w kontaktach z uczelnią itd.

Do takich celów NIE UŻYWA się maila typu misiek234@wp.pl! Takie coś to sobie można założyć do rejestrowania się na forach internetowych.

Sorry za mały OT, ale musiałem sobie ulżyć jak widzę takie akcje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sry, ze odswiezam.

mam juz to konto w mbanku, i podczas potwierdzania danych itd. zapytalo mnie czy chce teraz telekod ustawic, kliknalem 'nie', i teraz nie wiem jak ustawić ten telekod:/

gdy włącze obsługę kanałów i chce aktywować teleserwis wyskakuje mi 'Brak aktywnej listy haseł jednorazowych.' prosze o pomoc jak aktywowac telekod? ;/ , dodam ze aby aktywowac liste haseł jednorazowych trzeba zadzwonic na mLinie, na ktorej to trzeba podac swoj telekod, paradoks, he? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sry, ze odswiezam.

mam juz to konto w mbanku, i podczas potwierdzania danych itd. zapytalo mnie czy chce teraz telekod ustawic, kliknalem 'nie', i teraz nie wiem jak ustawić ten telekod:/

gdy włącze obsługę kanałów i chce aktywować teleserwis wyskakuje mi 'Brak aktywnej listy haseł jednorazowych.' prosze o pomoc jak aktywowac telekod? ;/ , dodam ze aby aktywowac liste haseł jednorazowych trzeba zadzwonic na mLinie, na ktorej to trzeba podac swoj telekod, paradoks, he? :P

tak, ale jak zadzwonisz, powiesz z enie masz telekodu to Ci wygeneruja nowy na podstawie podanych przez ciebie danych. a liste hasel jednorazowych mozna aktywowac przez www jak dobrze pamietam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi