Kaczor_MK Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam. Nie wiem czy przypadkiem nie powielam tego tematu, ale przejrzałem troszkę i nie mogłem się doszukać podobnego tematu więc przechodzę do sedna. Korzystałem dotychczas i jestem zmuszony to narazie kontynuować korzystanie z przeglądarki Seamonkey. Zainstalowałem w najprostszy sposób Firefoxa wersję 2.xx oraz najnowszą 3.0.1 i niestety nie otwiera mi się żadna strona. Korzystam z połączenia przez Router wi-fi z TP. Posiadam Kaspersky Internet Security który oczywiście wyłączyłem, zaporę systemową również wyłączyłem na czas sprawdzania co jest nie tak. Nie mam wpisanych żadnych ustawień proxy w FF gdyż nie mam proxy i w pozostałych przeglądarkach również nie korzystam z takich ustawień. Nie mam żadnej koncepcji co tu zrobić aby rozwiązać mój problem. Jeśli ktoś zna rozwiązanie to proszę o odpowiedź. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Resetowałeś router ? :) A tak poza tym jest już temat o firefoxie i tam trza zamieszczać takie posty. http://forum.purepc.pl/temat/Oprogramowani.../Firefox/98542/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor_MK Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Tak resetowałem.Jedyna jaka strona mi się ładuje to dostęp do routera;) Edytowane 23 Lipca 2008 przez Kaczor_MK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...