KKrzyk Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Chce kupić WC do mojego świeżo zakupionego sprzętu.CPU Intel C2D E8400, Mobo GIGABYTE X48 DQ6 i Radka HD 4870.Wybrałem takie rzeczy do WC: Do procka: Swiftech APOGEE GT NB: Swiftech MCW30 Chłodnica: Black Water Advanced 123 rev. 3.0 Pompka: Laing DDC 12V 1T Rezerwuar: Black Water O-Tank 250 A na mojego radka bloku niestety nie moge znaleść;/ proszę o ocenę i komentarz lub też jakie zmiany mogę zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Cena/ jakość = OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord_Master Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Bloki na radka są już ale niestety nie w Polsce zobacz http://www.aquacomputer.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzyk Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Ehh to jeszcze będę musiał poczekać na bloczek.A może macie jakieś inne propozycje WC np tańszym kosztem gdzieś w granicach 500-600 zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 mcw60 na gpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzyk Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 a podejcie ten Swiftech MCW60-R ?bo nie pisze że jest na radka 4xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Powienien pasowac. Mam taki bloczek, podaj rozstaw otworow na radoslawie to Ci pomierze czy wejdzie. MCW60-R ma juz pare latek, wiec raczej nie mieli jak stwierdzic czy bedzie pasowal, bo jeszcze wtedy nikt o tej karcie nie slyszal... Napis po prostu do swiftecha i tyle jak chcesz miec 200% pewnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Ktoś tu w galerii montował dwie "sześćdziesiątki " w nowych radkach poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Ja bym zdecydowanie do tego dorzucił MCW60-R i zamist apogee gt brał używanego fuzion'a. Teraz naprawdę tanio mozna je dsotać. Od tego reza bym wolał tysiąc razy bardziej top na pompke + rez na topa. Ale to każdy buduje po swojemu i też musisz sobie sam po swojemu to zbudować. Ale jeśli chodzi o bloczki, to nie dużo dołożysz do D-tek'a i masz IMO dużo lepszy bloczek, bo po pierwsze wydajniejszy, po drugie stawia mniejsze opory niż Apogee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Nowy kosztuje 170zł obecnie w kulingu tylko brać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobcio540 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 A używanego Apogee można wyrwać za 80. Dla mnie wybór jest prosty. A węże jakie wybrałeś? Chłodnicę montujesz w budzie czy na zewnątrz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzyk Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 weze innovatec i chlodnice chce we wnatrz tlyko nie wiem czy mi sie ona zmiesci do anteca 300? to w takim razie biore : Pompka: Laing DDC 12V 1T Rezerwuar: Black Water O-Tank 250 CPU: D-Tek Fuzion NB: Swiftech MCW30 GPU: Swiftech MCW60-R a co z pompka to nie wiem może wy znacie jakieś dobre pompa + rezerwuar? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 a co z pompka to nie wiem może wy znacie jakieś dobre pompa + rezerwuar?Laing badz d-tek. co do reza, to albo rez z topem na lainga, albo jakis doatkowy, np o-tank (uwaga na uchwyty), albo jak chcesz tanio i smacznie to Swiftech MCRES-MICRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 co do bloku na grafe to mozesz zawsze zagadac z cooling.pl oni ci moga sciagnac z EK cos takiego KLIK ! jednak cena moze nie odpowiadac kazdemu B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...