Igorkalin Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Witam dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem karty MSI OC 280gtx, jednak mój zasilacz chieftec 550w nie posiada wtyczki 8pin(tylko 2x 6pin), oraz nie dostałem owej z karta. Gdzie można zakupić ta przejściówkę na 8 pin. Proszę was o pomoc :(. EDIT: Przeleciałem 2 sklepy i nie maja, wciskają nowy zasilacz Edytowane 23 Lipca 2008 przez Igorkalin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 W sklepie komputerowym powinni mieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goofer Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Jest tam też gniazdo 6-pinowe. Nie służy do tego samego? 6-PIN=2xMolex byłoby łatwiej dostać, i Twój chieftec powinien mieć taki wtyk na kablach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorkalin Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 OK działa jak by ktoś miał problem to starczy 3 kabelek 6 pin, uciąć wszystkie kabelki poza 2 czarnymi(masy), powstaje 2pin dopinamy i śmiga :). 3dmark06: 16100pkt, narzazie full stable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurzyn Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 To chyba nie masz gwary na zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorkalin Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 mam :), przejściówkę przerobiłem 2x molex na 6 pin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...