esor Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 nie wiem czy ktas mial juz takie cos zrobione, jak tak to sory otoz wyciolem plexi o rozmiarach zaslepki 5.25, pzykrencilem do niej przelonczniki, a w srodku dalem niebieska diode, acha na rogach dalem srubki dla wyglondu:). no i musze wam powiedziec ze fajnie nawet to wyglonda wieczorem. jak chcecie zapodam fotki zapodam fotki ale to bedzie lipna jakosc :( pozdrov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 esor Ile masz lat ? zapodawaj chetnie zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 :) Zapodaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 no pewnie ze chcemy ja się zasadzam na coś ala zalman... i chcę zobaczyć jak wychodzi plexa cięta w domu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Ja chce foty :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 no pewnie ze chcemy ja się zasadzam na coś ala zalman... i chcę zobaczyć jak wychodzi plexa cięta w domu...ja też... a czym ciąłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 no coś nie ma fotek...czekamy esor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusior Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja tez z mila checia to zobacze...chyba, ze jakosc bedzie taka kiepska ze i tak nie bedzie widac ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no dawaj dawaj te fotosy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zapodaj foty to ocenimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 chyba się wstydzi :( no prosimy nie przejmuj się ocenami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 hehe ja tez czekam na fotosy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 chyba sie nie doczekamy a z chciał bysmy zobaczyli ...sam sie do jakiegos modu w wakacje przynmiezam tz wc i cała buda z plexi i jakby nie wszło zapodam fotosy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Chyba nie chce nam tego pokazać. Chce mieć to tylko dla siebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 sory ze tak dlugo ale dopiero do domu wrocilem. zara zapodam fotki tylko to beda bardzo lipnej jakosci (aparat ok kumpla pozyczona, taki za 200zł :(, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 esor Ile masz lat ? maly update ze zdjeciami to chyba nic nie wyjdze bo ten aparat to takie g***no ze prawie nic nie widac :(. tzn cos widac ale nie jest to taki efekt jak naprawde. PS. po co ci moj wiek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 dobra cos tam mniej wiecej widac, oczywiscie prawdziwe wyglonda o wiele lepiej ale to juz wina tego gownianego aparatu zdjecia sa tu http://macyy.w.interia.pl/esor uwaga!!! lipna jakosc!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Coś mi sie wysypało. Niewidać nic ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ja tez nic nie widze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 to moge komus na maila wyslac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 dzarek_m@tlen.pl aha interia suuuxxxxxxxxxx a wlasnie sior staraj sie pisac bez ortow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 oto te zdjecia (prawidlowe linki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no w koncu coś widać (choć nie za dobrze :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 a nie mzoesz zrobic fotek na wprost tego fanbusa bo heh ja nic nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no pewnie ze chcemy ja się zasadzam na coś ala zalman... i chcę zobaczyć jak wychodzi plexa cięta w domu...ja też... a czym ciąłeś ? ja jescze nie ciąłem tylko chciałem zobacyzćjak mu wyszło... a jak bede cia to chyba wyżynarką z linijką (przyłożoną nie do ostrza tylko do tej blachy... prowadnicy?) ej weź pokasz tego fanvbusa jak jest wyjęty z kompa lub chociaż wysunięty bo tu niewiele widac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 zdjecia sa... szkoda ze takie slabiutkie. ale zapewne wyglada ladnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 no całkiem spoko ...co do zdjeci to .......... własnie ale pomysł mi sie podoba moze sam sobie takei cus :D zmontuje ....a co do tycg srub to ztego co widze to tak sobei mogłes troszke bardziej efektowne wybrac ogolnbie spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Calkiem LADNE tylko zmien cyfraka na cosik lepszego 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Na tych zdjęciach za dużo nie widać :? ale całkiem ciekawy pomysł :idea: jeszcze jakby te obudowy od potencjometra pomalował na srebrno to może by się fajnie światło odbijało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 no pewnie ze chcemy ja się zasadzam na coś ala zalman... i chcę zobaczyć jak wychodzi plexa cięta w domu...ja też... a czym ciąłeś ? ja jescze nie ciąłem tylko chciałem zobacyzćjak mu wyszło... a jak bede cia to chyba wyżynarką z linijką (przyłożoną nie do ostrza tylko do tej blachy... prowadnicy?) przylozylem kątownik do plexi i czym ostrym naciolem na plexi taką ciut grubszą ryse. Potem tylko kombinerki i trach! odłamane. Zeby wyrównac krawedzie nawinąłem papier cierny na deske i przycierałem plexi o deske. i to wszystko, później to juz tylko wiertarka i dalej wiecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...