Skocz do zawartości
Unrealsystem

2 Windowsy Na Jednym Pc I Skasowanie Jednego.

Rekomendowane odpowiedzi

mialem 2 windowsy jeden dobry 2 popsuty tak naprawde to wogole go nigdzie nie bylo tylko pokazywal sie do wybierania podczas uruchamiania nawet jak format robilem to dalej byl a wystarczylo pewno linijke w boot.ini skasowac i już nie ma wybierania podczas startu.

Moje pytanie jest takie czy ten zepsuty windows jest jeszcze na moim pc.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

a ta co skasowałem była też podobna tylko inne numery były niż tej co podałem

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

Edytowane przez Unrealsystem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie windy na jednej partycji?? :huh:

Nie jeden był na c a drugi na e, ale na e była instalka i ja usunałem a pc podczas właczania chciał wybrac albo było tak że sformatowałem e w wierszy polecen a mianowicie start, uruchom, cmd, format e: i został usuniety ale została ta komenda znaczy linijka i dalej robiła bałagan ale ja usunalem i odpala sie jako jeden i moje pytanie czy tego 2 rzekomego windowsa nie ma czy są jeszcze jakieś komendy tylko ukryte gdzies.

Ale mi się zdaje że to ta linijka druga powodowała że Bios nie wiem Pc widział jeszcze 2 windy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chlopie zrob tak

sformatuj dysk tylko nie szybkie formatowanie tylko doglebne czyli te ktore trwa wieki :) zapuscisz na noc to rano masz gotowe :D

i postwa sobie te systemy do porzdku a potem zrob sobie obraz dysku acronisem lub ghostem i jak cos sie pieprznie to tylko go sobie przywrocisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi