ZielonyTBG Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam.Padła płyta główna i po jej wymianie nie wiem którą grafikę zostawić.Oczywiście chodzi o tą bardziej wydajną.Stara płyta która padła to Asus na chipie SIS bez zintegrowanej grafiki na której śmigał (na AGP) GeForce 4MX 440 64mb 64bit firmy Sparkle a nowa płyta to MSI (OEM dla kogoś tam) ze zintegrowaną grafiką a dokładniej to płyta z tej aukcji. Powiedzcie mi którą grafę zostawić.4MX 440 czy 9200?? Wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 http://www.gph.benchmark.pl/ Tylko ta integra pewnie 64 bit, ale i tak będzie "szybsza" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Dzięki Q8ic :-D.Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tej płyty.A mianowicie komp ma 256mb ramu co jest troszkę za mało i dziś chciałem dołożyć drugą kostkę 512mb ale jej nie wykryło.Po chwili zabawy wychodzi na to że płyta wykrywa tylko pierwszą kostkę od strony procesora.Próbowałem w różnych slotach i zawsze to samo. Czy możecie mi jakoś pomóc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gavik Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Jeśli wykrywa tylko jedną kość to jest uwalona ta płyta. Dla pewności 256 w drugim porcie działa czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Każda kość działa w każdym slocie jeżeli są wkładane pojedyńczo.W momencie kiedy włożę dwie kości,to wykrywa tylko tą najbliżej procesora. :blink: Nie czaje co jest grane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gavik Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Gryzą się ze sobą. Włóż tylko większą, a mniejszą na półkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Gryzą się ze sobą. Włóż tylko większą, a mniejszą na półkę. Miałeś racje.Na próbę włożyłem inną kostkę 256mb i działa z 512mb.Tamta jakaś lewa.Dzięki za pomoc. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...