maslo Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 siemka, chce kupić tą płytę główną http://proline.pl/sklep.php?prodid=GIGA+GA-MA770-DS3 , ale nie wiem czy nie będzie spadku wydajnościowego względem grafiki(Gigabyte 9600GT Zalman). Kiedyś w sklepie mówili mi jak miałem płytę Gigabyte nforce430 żebym nie brał radeona bo wydajność karty spadnie 10% - 20%, prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Czemu miał by byś spadek?A tak wogole to masz główny temat o mobasach na 770g i 780g!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Nic nie spadnie, ja mam AMD770 + 8800 GT i jest śmiga jak talala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Słuchaj marnych sprzedawczyków ze sklepu którzy chcą tylko Cię naciągnąć na kasę a daleko zajedziesz. Nie ma znaczenia jaki będziesz miał chipset, będzie śmigało bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...