B3niu Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Jak w temacie poszukuje jakiegoś w miarę dobrego kompakta z całym zastawem za około 800 zł, dla koleżanki która niemiłosiernie truje żebym jej coś wybrał. Z tego co czytam na forum jedyną słuszną opcją jest Canon A720 IS, dlatego chciałem się zapytać czy to jedyny godny polecenia kompakt i czy naprawdę warto go kupić? THX z góry za odpowiedzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Tak, warto go kupic. Na pewno bedzie zadowolona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Potwierdzam, a720 is jest godnym wyborem i wartym swojej ceny. Mam go i w 100% jestem zadowolony. Minusem jest dlugie ladowanie lampy, ale da sie zyc z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy1 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zdecydowanie polecam! Jedyny mankament to długie ładowanie lampy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 (edytowane) A ja nie polecam, robi strasznie żałosne zdjęcia, pełno ziarna... Zdjęcia w pomieszczeniach to totalna porażka. Mam ten aparat, zrobiłem koło 1200 zdjęć i chyba zmienię na coś innego. Zdjęcia nieostre, kolory przekłamane, na auto to porażka, w manualu wcale nie lepiej. Nie wiem, czym się zachwycać. A może to ja nie umiem zdjęć robić? Edytowane 15 Sierpnia 2008 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 A ja nie polecam, robi strasznie żałosne zdjęcia, pełno ziarna... Zdjęcia w pomieszczeniach to totalna porażka. masz ten aparat, ile nim zrobiles zdjec?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOCHAM SYNTHOL Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Jesli masz mozliwosc - g9 zza oceanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...