fazutan Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 mamplyte gigabyte 7vax i chcuialem dokupic pamieci(atualnie mam 256 333 seitec...niestety wymieniam juz 4 pamiec i zadna nie dziala..i nie z powodu gryzienia sie pamieci..z powodu plyty nie wiem nie przyjmuje ich nawet gdzy zostawiam je jako jedyne w 1 slocie..???dziwne czekam teraz na kongstony...najsmieszniejsze jest to ze widzi te pamiatki jest 512 i pozniej gdy uruchasmiam pc mark czy 3 d...padfaka...i restart...a z samymi nowymi nie uruchamia sie wogole...tylko bios...a pozniej dentka...nawet dorwalem tej samej firmy seitec zeby byly do pary ale tez dentka...???juz sam nie wiem co o tym sadzic chyba taki szlam teraz sprzedaja... :arrow: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazutan Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 sorrka za bledy....uh sie spieszylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 popracuj nad timingami ......... aha no i 1 sprawa wylacz top performance :D to samo mialem dopiero jak recznie ustawisz pamieci to mozesz probowac z top performance mi to zajelo kilkanascie restartow zanim wycisnelem maximum z tego co mam ( 1 kosc Seitec 333 druga jakis no name na kosciach V-DAT ) i tak musze jechac teraz bez top performance bo proc siada (zawieszaja sie niekiedy gry po jakis 20 minutach ) kosc na bank jest dobra tylko MAGICZNE TOP PERFORMANCE JA rozsadza Pozdro i udanej konfiguracji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...