Skocz do zawartości
ath

Fifa Online 2

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

FIFA Online 2 – zapisy do beta-testów i inne informacje

EA Sports do spółki z IAHGames zamierzają przeszczepić na rynki zachodnie sieciową grę o piłce nożnej, która od jakiegoś czasu odnosi sukcesy w Korei (6 milionów graczy).

FIFA Online 2 jest grą, gdzie od zera budujesz piłkarskie imperium za pomocą prawdziwych graczy i drużyn (licencja FIFA zobowiązuje). W trakcie rozgrywki twoi podopieczni będą zdobywać doświadczenie, a ty możesz ich sprzedawać i wymieniać między klubami. Sieciowość gry pozwala na bieżąco uaktualniać statystyki wszystkich piłkarzy i klubów. Chętni będą mogli ściągnąć klienta gry za darmo i po prostu grać, ale oczywiście będzie możliwość nabywania dodatkowych elementów uatrakcyjniających zabawę.

FO2 będzie miała zamkniętą betę w sierpniu (wejdź na oficjalną stronę, by się zapisać), po której nastąpi etap publicznych beta-testów i w końcu oficjalna premiera. Kiedy dokładnie jednak będzie nam dane zagrać w skończony produkt nie wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw dostałem wczoraj zaproszenie do closed bety fifa online. Zassałem, obadałem i całkiem ciekawie steruje się w 100% myszą, nie wiem czy taka opcja była w ostatnich fifach, bo w tytuł spod tej marki grałem dobre kilka late temu. :]

Jutro wrzucę jakieś screeny, albo filmik. Nawet fajnie to wygląda. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka screenów z galerii - ImageShack Album - 8 images

I filmik pokazujący sterowanie mychą, wszystko odbywa się lewym przyciskiem, prawy jest tylko od strzelania, fajnie się steruje tak "analogowo". ;]

http://www.youtube.com/watch?v=4bUl7kiLLRc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi