AlienXT Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Witam wszystkich! Nadszedł czas aby zakupic laptopa, wybieram się na studia i to będzie dla mnie niezbędna sprawa ;] Do czego głównie będzie mi służył? Myślę, że to wszystkiego, rozpoczynam studiowanie informatyki, więc w grę wchodzi programowanie, grafika, czasami obejrzę jakiś film, poszperam w internecie, porozmawiam przez komunikator, zagram w CS lub w fifę ;] Ogólnie rzecz biorąc będę robił wszystko. Jeżeli chodzi o fundusze to mam ok 3000zł. Znalazłem już ciekawą ofertę, w sklepie komputerowym, do którego mam dosłownie rzut beretem ;p ASUS M51SE-AS013C http://www.softon.pl/product_info.php?info...W-15-4-VHP.html Hmm, więc co o nim myślicie? Może doradzicie coś innego? Jaka opinią się cieszą Asus'y? Edytowane 25 Lipca 2008 przez AlienXT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 O ile sprzęt jest raczej ok, to serwis Orika już taki nie jest. Ostatnio zrobił się wysyp tematów odnośnie zakupu sprzętu w tej cenie. Poczytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...