cantreos Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 od niedawna zauważyłem na moim monitorze czerwone kropki pojawiające i znikające co parę sekund- tylko na czarnym tle. zaczyna to być denerwujące. czy wiecie od czego mogą one byc? konfig; q6600, 4870, crucial 1066, abit ix38 quad gt monitor lg w2252tq-pf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 od niedawna zauważyłem na moim monitorze czerwone kropki pojawiające i znikające co parę sekund- tylko na czarnym tle. zaczyna to być denerwujące. czy wiecie od czego mogą one byc? konfig; q6600, 4870, crucial 1066, abit ix38 quad gt monitor lg w2252tq-pf. U mnie takie coś występowało z winy badziewnego kabla DVI, a po pewnym czasie w ogóle przestał sygnał transmitować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cantreos Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Heh bardzo możliwe bo artrefaktów nie mam. a kabel w zestawie z monitorem mialem. jutro d sub spróbuję a w poniedziałek nowy dvi kupię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...