Bartolghnet Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 witam serdecznie, mam pytanko: Poniewaz jestem dj, i potrzebuje specjalne oprogramowanie dzieki ktoremu moglbym grac na gramofonach mp3 dzieki plyt z kodem czasowym, potrzebuje dobrego kompa. Do takich programow idealnie nadaja sie powerbooki. Stad pytanko: Czy mozna zainstalowac 2 systemy na powerbooku ? Maca i windowsa xp ? Czy moga byc problemy ze znalezieniem sterownikow przez winde ? Pozdr. Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Witam serdecznie. Jestem użytkownikiem MacBooka. Windows XP nie obsługuje WSZYSTKICH procesorów PowerPC. Jeżeli chcesz mieć Windowsa na Macu, musisz oprócz Windy kupić MacBooka lub MacBooka Pro :P . Na przyszłość z problemami pisz na http://www.myapple.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...