marminho Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Witam, niedawno zakładałem wątek o laptopie w USA, jednak dostałem mało odpowiedzi, postanowiłem ponowić wiec... Sprawa ma się tego rodzaju że chcem kupic lapka w USA- ważne aby miał gwarancję na Europę, i żeby nie było żadnych niedogodności(modem internetu itp.) Niedawno byłem zainteresowany laptopami Sony, jednak jak powiedział (i pomógł bardzo) jeden z użytkowników laptopy te nie mają gwarancji na Europe i inne problemy. Teraz wiem także w jakiej cenie ma się zmieścić- jest to około 1000$ Ciekawą ofertą wydają się laptopy Della XPS M1530 czy Dell Studio 17. Co o tym myślicie i jak w tej firmie jest z gwarancją? Czekam także na inne propozycję, za wszystkie odpowiedzi dziękuję, Pozdro Marminho Edytowane 26 Lipca 2008 przez marminho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Dell Studio 17 wydaje się dość ciekawą ofertą, ale zdziwił mnie trochę wynik w 3D Marku 06- http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4471 - moim zdaniem powinien być wyższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...