Owsianka Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Wygląda to tak: i przyczyną nie są sterowniki - jakkakolwiek wersja ffdshow czy innych packów nie ma wpływu na ten efekt. Ba, z odinstalowanym ffdshow i z domyślnym dekoderem MPEG2 użytym na filmie DVD efekt jest ten sam. Rzecz dzieje się (prawdopodobnie!) od którejś z aktualizacji Skype'a, no i rzecz jasna również w tym programie te anomalie występują (przy wideo 'ze zewnątrz', własne 'wysyłam' normalnie). Karta grafiki do jakieś zintegrowane cudo Intela, komputer przenośny - laptop. Z góry dzięki i pozdro, Owsianka Edytowane 26 Lipca 2008 przez Owsianka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Zobacz czy będą plamy jak odtworzysz film za pomocą Smplayer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owsianka Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Nie ma. I nie ma to też większego znaczenia, jako że nie mam zamiaru wymieniać całego oprogramowania, aby problem ominąć, chcę go rozwiązać i używać tego, co dotychczas. I tym bardziej do Skype'a nie będę szukał żadnej alternatywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...