Skocz do zawartości
pl00b00

flashFXP

Rekomendowane odpowiedzi

no wiec na poczatek mowie, ze nie wiedzialem za bardzo gdzie to wrzucic, pasowal mi net i oprogramoanie ale wybralem tutaj.

otoz mam tak problem:

gdy korzystam do ftp z programu flashfxp (ponoc najlepszy :?: ) to moje teransfery nigdy nie siegaj wiecej jak 2 kilo, a jak uzuywam total commandera to leca po 30-60 kilo. czy jest jakis sposob aby to rozwiazac. bo glownie chodzi mi o zatagowane ftp a zatkimi TC chyba sobie nie radzi, przynajmniej mi sie tak wydaje.

ewentualnie poleccie rownie dobry program.

z gory thx za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiec na poczatek mowie, ze nie wiedzialem za bardzo gdzie to wrzucic, pasowal mi net i oprogramoanie ale wybralem tutaj.

otoz mam tak problem:

gdy korzystam do ftp z programu flashfxp (ponoc najlepszy  :?: ) to moje teransfery nigdy nie siegaj  wiecej jak 2 kilo, a jak uzuywam total commandera to leca po 30-60 kilo. czy jest jakis sposob aby to rozwiazac. bo glownie chodzi mi o zatagowane ftp a zatkimi TC chyba sobie nie radzi, przynajmniej mi sie tak wydaje.

ewentualnie poleccie rownie dobry program.

z gory thx za odp.

chociaz ze uzywam modemu , to faktycznie - transfery mi nie ida powyzej 2 kilo - normalnie jak cos sciagam czy cos , to mam 7 kilo transfer (dialog Roxxx) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i dalej nie wiem co jest. robilem dluzsze testy z klientami ftp i dalej mam takiego walka, ze jak korzystam z innych niz total commander to transfery sa nie wieksze niz 10 kb, gdy w tym samym czasie na totalu mam po 30-40. spotkal sie jusz ktos z tym ??? prosze o pomoc.

edited:

no dobra jusz nie odpowiadajcie bo pomeczylem sie dalej z tym flash fxp co jest link do niego, pogmyralem jeszcze w opcjach i jak narazie chodzi jak total commander czyli jest spox.

thx za odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A spróbuj uzyc Flashgeta lub Getrighta ( polecam ten pierwszy )

Obydwa maja klienta ftp , a ciągną z max. przepustwoscią łacza

Osobiscie do ftp uzywam Fg i jestem zadowolony ( a bawiłem sie kisdys innymi programami czysto ftp, zaden nie był lepszy niz Fg)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi