halo?! Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Witam, Ostatnio coś mój zestaw genius 1250X zaczął po prostu buczeć (buczy i huczy głośnik basowy w kolumnie głównej tj. tej z zasilaczem), słychać to przy manewrowaniu VOLUME, a ostre buczenie zaczyna się wtedy gdy bassy podkręcę na maksa, a czasami nawet mniej. Dzieje się tak jednak tylko gdy drugi głośnik jest podłączony. Od początku nie miałem takiego problemu, sprawdziłem na dvd - taki sam efekt. Bez drugiego głośnika nic się nie dzieje, znaczy nic złego - gra wtedy idealnie. Pomocy? :) Edytowane 26 Lipca 2008 przez halo?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Może troszkę za bardzo je żyłowałeś i zasilacz ma dość? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) Możliwe, że padł stabilizator w zasilaczu do głośników i masz tzw. buczenie sieciowe na 50 Hz. Edytowane 26 Lipca 2008 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...