fuxmen Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 :D czy ktoś wstawiał korektor graficzny do komputera?? ja posiadam taki duży wyświetlacz i podświetlany, ale jest o 1,5 cm za szegoki i nie wejdze w miejsce na cdrom, ale moze go roznierę i wbuduję tylko wyświetlacz i sobie będzie migał :twisted: :twisted: a jak nie to obuduję jakąś blachą i wymaluję na kolor kompa i przykręce go z góry obudowy :twisted: niezłe co ale będę miał kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 :D czy ktoś wstawiał korektor graficzny do komputera?? ja posiadam taki duży wyświetlacz i podświetlany, ale jest o 1,5 cm za szegoki i nie wejdze w miejsce na cdrom, ale moze go roznierę i wbuduję tylko wyświetlacz i sobie będzie migał :twisted: :twisted: a jak nie to obuduję jakąś blachą i wymaluję na kolor kompa i przykręce go z góry obudowy :twisted: niezłe co ale będę miał kompa chyba ci chodzi nie o korektor graficzny , tylko o analizator widma ;) zobacz sobie w galerii modow na tweaku - cos tam bylo , a jak masz zamiar ten vu meter podlaczyc do muzycznej ??? bo chyba ma spelniac swoje "realne " zadanie , a nie tylko sobie ot tak swiecic ?? bo jestem zainteresowany takim czyms - dawno juz sie z tym nosliem aby zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 mozecie cos takiego zrobic z wyswietlacza i programów do tychże wyswietlaczy - jest na to osobny temat z tego co wiem to sa wtyczki do winampa co pozwalają na wyprowadzenie analizatora widma na LCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 to jest korektor graficzny z potencjometrami a nie tylko wyświetlacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 mozecie cos takiego zrobic z wyswietlacza i programów do tychże wyswietlaczy - jest na to osobny temat z tego co wiem to sa wtyczki do winampa co pozwalają na wyprowadzenie analizatora widma na LCD Noms sa takowe. Disco Litez np. Ten wysyla bodajze na LPT sygnaly do sterowania kolorofonia na dyskotekach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja mam sprzętowy korektor graficzny do auta!!!!!!!!! a nie jakiś wyświetlacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...