Every Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Z przyjacielem założyłam EveryPortal.pl - portal ogólnotematyczny i forum. Jest to strona dla ludzi inteligentnych, ciekawych świata, poszukujących wrażeń i nowych znajomości. Jeśli jesteś taką osobą to coś dla Ciebie. Warto tutaj zajrzeć i zatrzymać się przez chwilę, a najlepiej zarejestrować :) Zapraszam wszystkich serdecznie :) Odwiedź naszą stronę już dziś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Cienki lay , logo też bez rewelacji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 (edytowane) o kurde, aż tak inteligentny to ja nie jestem :wink: Kupilem sobie dysk smiley 500 GB smiley aleeee fajnyyy smiley a jak pierońsko sie grzeje smileysmileysmiley Edytowane 26 Lipca 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...