Skocz do zawartości
tomwil32

Czarny Ekran I Non Stop Piszczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem a mianowicie kupiłem nową płytę główną GIGABYTE [ga-m61pme-s2](karta graficzna zintegrowana GEFORCE 6100) wraz z procesorem AMD ATHLON 4600+ X2 64bit i do tego pamięć DDR2 1024/800 i nowy zasilacz ze złączami ATX i mój problem polega na tym iż gdy włączam komputer a wszystko mam podpięte to po 2 sekundach komputer zaczyna piszczeć i to non stop bez jakichkolwiek przerw czy określonej liczbie a mam BIOS AWARD wyciągałem i wsadzałem na nowo pamięć i nic resetowałem BIOS i też nic nawet jak wyciągnę pamięć to komputer dalej piszczy a dysk normalnie chodzi lecz nic nie widzę na monitorze <brak obrazu> <czarny ekran> poradźcie co jest nie tak czy ktoś już się zetknął z tym problemem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szefie zrobilem tez tak i nic dalej tak samo a mam pytanko może byc karta graficzna bo ona jest zintegrowana z plyta czy ona moze byc wylaczona w biosie ?? ja juz probowalem przekladac pamiec ze slotu do slotu zasilacz wsadzilem procesor reset biosa i nic

panowie a mam cos takiego http://download.gigabyte.ru/memory/motherb...1pme-s2_2.0.pdf i tam niema mojej pamieci ja dostalem firmy Apacer AM1 UNB PC2-6400 i niema go wogule na liscie wiec czy to moze byc problem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi