Skocz do zawartości
MantisGhost

Bezprzewodowe Sluchawki Z Mikrofonem

Rekomendowane odpowiedzi

WItam od razu zaznacze, ze jestem ultra wybredny jedziemy z tym koksem potrzebuje sluchawek bezprzewodowych:

ze stacja dokująca (ze jak poloze to sie laduja)

z mikrofonem (jakby bylo jeszcze odpinany to szczyt marzen) i tutaj bez syfu takiego ze sluchawki owszem bez przewodowe ale do mokrofonu leci przwod nie o to mi chodzi sluchawki maja byc bezprzewodowe z mikrofonem ktory takze jest bezprzewodowy.

tanie ale jak najlepsze nie chce przy sluchaniu slyszec szuczenia chrupania itp ma byc super czysty dzwiek

dobrze by bylo gdyby tlumily odglosy z otoczenia (cos jak te sluchawki do uszne z tymi kondomami :) )

maja byc ultra wygodne mam wrazliwe uszy i po 5 minutach w obecnych sluchawkach moje uszy wymiekaja i potwornie bola i mam tego dosc.

wspomnialem ze tanie ? :P

napakowane technologia w miare mozliwosciwiecie sztuczny sourround itp (tu akurat nie wymog ale moglo by byc)

zeby dlugo trzymaly mysle ze 7 godzin to minimum

nie chce sluchawek do usznych ani takich ktore latwo spadaja, ale niechce miec tez beczek na glowie (zaduze miski to tez przesada)

jak cos sobie przypomne to dopisze

jak dacie rade mi cos takiego znalesc udziesz polecic to macie mistrza swiata :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze wątpię, że znajdziesz sprzęt spełniający Twoje wymagania... Nawet jeśli nie byłoby limitu cenowego.

Przykro mi :P

to ja myslalem ze tu tacy spece a tu ... -_-

no to patrzcie madrale :)

http://digitronik.pl/sklep-S%C5%82uchawka_...r_590,699,,.htm

i co jest bezprzewodowe ?? jest

jest stacja dokujaca ?? jest

jest mikrofon ?? no jest !!!

jest w miare tani ? no jest

ludzie pisza ze sa wygodne

trzymaja 10 godznim przy sluchaniu muzyki i 8 przy gadaniu

ludzie sobie chwala w nich dzwiek

jest tylko jedyne ale ktore mnie nie napawa optymizmem mianowicie to ze sa lagi w dzwieku gdzies tak 05 do 1 sekundy co eliminuje te sluchawki jezeli chodzi o ogladanie filmow albo granie w gierki, za to do muzyki i rozmow voip sa idealne

niestety ja lubie i pograc i poogladac filmy i gdyby nie to to bralbym je z zamknietyi oczami.

P.S. widze ze nie tylko ja musze sobie odswiezyc wiedze o nowinkach technicznych znajdujacych sie na rynku z zakresu sluchawek bezprzewodowych :P

Edytowane przez MantisGhost

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie mało kto tu bierze pod uwagę i interesuje się słuchawkami bezprzewodowymi, bo nie oferują zbyt dobrej jakości dźwięku i występują opóźnienia, co w stosunku do ich cen dyskwalifikuje je.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie mało kto tu bierze pod uwagę i interesuje się słuchawkami bezprzewodowymi, bo nie oferują zbyt dobrej jakości dźwięku i występują opóźnienia, co w stosunku do ich cen dyskwalifikuje je.

to zalezy napewno sa jakies w miare t anie i ktore maj przyzwoity dzwiek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja polecam jakiekolwiek sluchawki stereo na bluetooth - sluchawki ok 100 na aleegro bluetooth na usb ok. 30 pln i mamy to samo co w tych za 300 (no, nie ma stacji dokujacej, trzeba ladowac z kabelka)

lagi niestety beda :(.

ja mam motorole ht820, uzywam do kompa i do komorki, sprawuja sie bardzo dobrze, przy kozystaniu 30min - 2 godz dziennie laduje co ok. 2 tyg, kupilem je za 100pln. do rozmow i muzy bardzo dobre, do gier i filmow lag je wyklucza.

jakosc dzwieku na moje ucho dobra, jak na sluchawki to nawet dobry bas maja, przy tym sa dosc lekkie i bardzo wygodne.

wyglada to to tak:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi