HeatheN Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Ja obstawilem 1,2,3,4,5,6 No co? Prawdopodobienstwo takie samo:) hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmit Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 ja dzisiaj za 10 zł zaszalałem :D kiedyś z siostrą grywałem ciągle , ona ma głupiego farta i trafia często po 16 zł , po 8 ciągle raz 200zł trafiło się nam ja płace ona skreśla liczby i się dzielimy dla mnie 65% do 35% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 5 też bym się zadowolił w obecnej chwili. Zrobiłbym sobie rower cacy, dysk do kompa, i jakiś w miarę rozsądny piec do gitary. Resztę kasy oddałbym rodzicom. Bardziej potrzebują. A co bym zrobił z 6? Prawdopodobnie starałbym się nie zgłupieć. Wpłaciłbym na jakąś lokatę i ktoś już wyliczył że z tych 30 mln było by po roku 170 tyś zł miesięcznie. Po co mi w coś to inwestować? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Po co mi w coś to inwestować? :DBo pieniądz może stracić na wartości z czasem :P Ja bym w nieruchomości pewnie dużą część zainwestował :P Albo w złoto hehe. Edytowane 29 Lipca 2008 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pziel Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Z taką kasą to długo bym się nie zastanawiał, wyprowadziłbym się do jakiegoś normalnego kraju, na start za granicą taka kasa w sam raz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Hehe no ja mysle, ze przy takiej wygranej pierwsze kilkaset k zl. by sie szybciutko rozeszlo :D. Jak cos to mam w planach apartament w centrum wawy (zaczynam studia na pw i bym mial gdzie mieszkac hehe) - oczywiscie z garazem na kilka pojazdow. Potem walnalbym sobie jakies autko oraz moto... hmmm... i jeszcze wsadzilbym troche kasy w moje obecne hobby (r/c helikoptery)... I nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba ;). Reszta bym jakos po rodzinie porozdzielal. Edytowane 29 Lipca 2008 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) ''A ja bym spalił na oczach biednych i głodnych'' :razz: - kiedyś widziałem taki komentarz na onet.pl w temacie o dużej wygranej w lotto, zabójczo chamski ;p. Ja dziś za 16zł zaszalałem, jak wygram :rolleyes: to na lokatę i żyję z %, a i kupiłbym sobie bentley'a :rolleyes: . I oczywiście rodzince bym odpalił kilka mln. marzenia... Edytowane 29 Lipca 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix6814 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 ja bym chyba zdziczał :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) dziś oglądalność Polsatu o 22 pobije wszelkie rekordy :lol2: zdziwię się jak przy takim zainteresowaniu (chyba będzie z 15mln graczy) nikt nie trafi 6tki Edytowane 29 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Jak dzisiaj nikt nei trafi 6. to nastepna kumulacja pewnie z 60mln :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafowicz Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Przed chwilą w wiadomościach jakiś facet się wypowiadał, że wydał tylko dzisiaj na kupony 4tyś złotych :lol2: Ten to dopiero zwariuje jak nie wygra :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Też zaszalałem i 8 zakładów na chybił-trafił za 16 zeta. No liczę przynajmniej że jakaś trójeczka wpadnie co by mi się kasa zwróciła, ale szósteczką też nie pogardzę. :lol2: Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 ciekawe ile godzin przed lotkiem beda lecialy rekalmy na polsacie hahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) To ja tez sie dopisze i powiem ze wyslalem na chybil trafil jednego za 2 zlote :P w koncu jak mam wygrac to wygram z jednym a jak nie to nawet za te 4 tysiace nie wygram :P Jak wygram to sobie stawiam dom, polowe daje rodzica a za reszte kupuje kilka mieszkan i wynajmuje za rozsadna cene :P Edytowane 29 Lipca 2008 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Przed chwilą w wiadomościach jakiś facet się wypowiadał, że wydał tylko dzisiaj na kupony 4tyś złotych :lol2: Ten to dopiero zwariuje jak nie wygra :lol2: :lol2: Ale jak wygra to przez resztę życia będzie mógł żyć z %.. Ja wysłałem 1 kupon tak dla zasady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 zasadniczo nie gram, ale dziś puściłem za 10zł :P na chybił trafił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 No to komu moge podac moj nr konta? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 8x chybił trafił = 16 zeta w plecy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) No i po losowaniu, wygrał kto co ? Bo ja miałem tylko jedną 2-kę, reszta po jednej liczbie, albo bardzo blisko +/- 1 na 8 zakładów. :sad: Edytowane 29 Lipca 2008 przez G.R.E.G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Mam nadzieje, że nikt nie wygrał xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 nic, tzn 2 weszly tylko :D ale ciesze sie bo w zdrapce 12zl wygralem hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Poda ktos numery? Strona lotto zaliczyla zwieche :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 no i pyta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Poda ktos numery? Strona lotto zaliczyla zwieche :D15, 25, 29, 30, 2, 6 5zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Numery stojace na drodze do bogacstwa :D 2 6 15 25 29 30 na 2 zaklady mialem 0 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Ładnie uzbierali- ~38mln. Heh- do szóstki i tak nikt się nie przyzna. A serwer lotto nie wyrabia (www.lotto.pl)- wszyscy sprawdzają wyniki i wysokość wygranych (choć natenczas jeszcze ich nie ma). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Poda ktos numery? Strona lotto zaliczyla zwieche :D Wlasnie serwery totka dostaly darmowego bencha ;] wniosek: nie wytrzymaly ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 w domu euforia. Ktos trafil 3. wow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 ja trafiłem 3 x dwójkę - to prawie jak szóstka nie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 3 trafiłem mam nadzieje, że przynajmniej kupon się zwróci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...