stivo Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Kolejna megakumulacja- wczoraj znów nie padła szóstka a przewidywana pula wynosiła 13mln -> w sobotę będzie coś około 20mln. I tak marne grosze w porównaniu z tym co ostatnio we Włoszech padło - 100mln ojro :-). Tylko 15.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 No właśnie- 15mln. Rano gdy to pisałem nie było jeszcze oficjalnych zapowiedzi a ostatnio po 13mln było 21mln. Po części wynika to z faktu, że jutro kolektury nie będą czynne no i inne sprawy zajmowały będą ludków- stąd przewidują dozbieranie tylko 2mln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 A propo pos ustatwiania losowań: pamiętacie film "Lucky Numbers"? Wspomina o nim Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Lucky_Numbers Aż trudno uwierzyć, że taka historia się naprawdę wydarzyła (świadomie piszę 'taka', a nie 'ta', bo "The film is loosely based on the Pennsylvania Lottery fix of 1980." O całej aferze można poczytać poniżej: http://en.wikipedia.org/wiki/1980_Pennsylv...Lottery_scandal I co Wy o tym sądzicie? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Gramy dalej- we wtorek ~25mln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 trzeba bedzie zagrac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Już 5 zakładów poszło na chybił trafił. Ostatnio jak była duża kumulacja, strzeliłem 4. Również chybił trafił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 raczej chybił chybił, skoro tu nadal jesteś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 3 5 6 19 32 47 - eh eh znow sie nie zwrocilo ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Coś im się pomyliło, miałem dzisiaj wygrać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Trafilem ! 2 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 a ja 1 xD mam nadzieje ze nie wygrywajac dzisiaj zyskam nastpenym razem bo nikt znowu 6 nie trafi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 To może zsumujemy trafione liczby,moja matka trafiła 3. To będzie z 6 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Absolutny rekord – 40 milionów złotych do wygrania w Dużym Lotku! To już się robi nudne, hehe... ;-) (aktualnie ciężko się wbić na stronę lotto więc linek może nie działać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Jak zobaczyłem przy pierwsze kule to już potargałem kupon :lol: Kto by się spodziewał, że tak niskie liczby wpadną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 Prawda jest taka, ze jutro wygra 4-5 osob. Faktycznie troche to nudne, inna sprawa ze Lotto mnie wkurza. Wczorajsze numery: 3,5,6,19,32,47 A u mnie na kuponie: 2,4,7,31,33,46 Porobic wszedzie +1 i 5 jak nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2008 następnym razem puść 3 totolotki +/- 1 pozycja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 5 zakładów kupione, mam nadzieję że chociaż trójka będzie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 dwa razy chybil trafil czekamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 3 razy chybił trafił.. ale ostatnio nie pamiętam kiedy już ostatnio chociaż trójkę wygrałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Po co Wy obstawiacie to "chybil"?? Ja obstawilem kilka na trafil :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) ja obstawiam chybił na 25 milionw, a trafił na 40 xD Edytowane 6 Listopada 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 to co, może się wymienimy numerkami? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Nie wiem po co wydajecie na to kasę, ja i tak wiadomo, że to ja wygram. :P 2 zakłady kupione za szczęśliwe drobniaki - kilka lat zbierałem 1, 2 i 5 groszówki na tą okazję. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 jak ktos z was wygra, to nalegam - nie krepujcie sie z zasponsorowaniem mi fajnego kompa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 (edytowane) wszystko hu* :( padły: 8 13 18 21 24 47 Edytowane 6 Listopada 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Jakie liczby wypadły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 łał 2jke ustrzeliłem <_< czyli nic ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 4 liczb zabrakło do szczęścia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Ja trafiłem trójkę... 8, 13, 18 ... dostaje się coś za 3? Sorry za głupie pytanie ale pierwszy raz w życiu skusiłem się na zakład dużego lotka ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 no kilkanaście złoty dostaniesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...