_OskaR Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) No, no - 40 baniek troszeczkę trudno znaleźć na ulicy. Tyle szumu, pół Polski szaleje, prawie każdy myśli, na co wydałby kasę, a i tak główną wygraną zgarnie 1 osoba lub 2 czy 3 - a reszta (pomijając piąteczki, albo grosiki za cy czy ctery) - zobaczy najwyżej brązowe śmierdzące, a nie kasę. ^_^ Edytowane 26 Września 2009 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) 5-6 tysi za piatku też piechotą nie chodzi- pozostanie pewnie niedosyt- ale od tego jest "chybił-trafił" coby nie było pretensji "samosie"- czemu nie skreśliłem oczko w dół / w górę. Edytowane 26 Września 2009 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 o w mordę, nikt wczoraj 6 nie trafil, a było 25 baniek to teraz dopiero się będzie działo tym bardziej, że już kuponów za 2zł nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 o w mordę, nikt wczoraj 6 nie trafil, a było 25 baniek to teraz dopiero się będzie działo tym bardziej, że już kuponów za 2zł nie będzieTylko, że co innego wygrać milion zamiast dwóch, a co innego nie wygrać nic, zamiast miliona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 ja juz chybił trafił zagrałem; 4 23 27 28 42 46 - pewniaki ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Padnie: 5, 13, 25, 31, 37, 48 :P Sam nie gram i nie bede, bo nie mam szczescia do takich rzeczy. :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Hehs kolejki dłuższe niż w PRLu ;] No i 4opak piwa poszedł w Lotto ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Mój pierwszy los - 2zł zainwestowałem w swoją przyszłość : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) 8zł na inwestycję dużego ryzyka poszło :) swoją drogą to i tak nikt z was nie dostanie tych 40 melonów bo lotto nakłada sobie opłatę manipulacyjną w wysokości chyba 50% + jeszcze podatki ofkorz :D smiech na sali ale nawet jakby wygrać (bądź bardziej dostać) 10mln zł i położyć na konto oszczędnościowe 6% (a są takie) to ma się blisko 5k na czysto co miesiąc :D żyć nie umierać :D EDIT: down :) a no oczywiście tylko literówka to była :D i odziwo nawet nie zauważyłem jej a już wcześniej edytowałem wpis :D Edytowane 29 Września 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 8zł na inwestycję dużego ryzyka poszło :) swoją drogą to i tak nikt z was nie dostanie tych 40 melonów bo lotto nakłada sobie opłatę manipulacyjną w wysokości chyba 50% + jeszcze podatki ofkorz :D smiech na sali ale nawet jakby wygrać (bądź bardziej dostać) 10mln zł i położyć na konto oszczędnościowe 6% (a są takie) to ma się blisko 5k na czysto co miesiąc :D żyć nie umierać :D chyba 50 000/msc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 8zł na inwestycję dużego ryzyka poszło :) swoją drogą to i tak nikt z was nie dostanie tych 40 melonów bo lotto nakłada sobie opłatę manipulacyjną w wysokości chyba 50% + jeszcze podatki ofkorz :D smiech na saliPokaż mi to "na papierze" bo nie wierzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 10% podatku biorą podobno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 kiedyś czytałem (i będę szukać teraz ale nie pamiętam gdzie to było konkretnie...) w ich regulaminie że przy wygranej stopnia pierwszego jest taka opłata :D tak samo jak np za "piątkę" masz dwie opcje jeśli wygrana wynosi więcej niż 2k. albo odebrać gotówkę w kolekturze czyli 2k i zapomnieć o reszcie :) albo iść do oddziału czekać nawet i 90 dni i mieć pewność że skarbówka dorwie się do tej wygranej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) 10% podatku biorą podobnoTak dokładnie biorą 10% podatku od wygranych wyższych niż 3xnajniższa krajowa Edytowane 29 Września 2009 przez PawloHT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolmops Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 To jest chyba jedyna sytuacja, w której nie miałoby znaczenia czy dostanę 10 czy 40mln. Naprawdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Slyszeliscie najnowsza nowine? Wygrywam dzisiaj w totka :). Pod koniec tygodnia zamawiam M3 lub ewentualnie M5 a jako 2 koleczka Triumph Thruxton :D Pozdro i Powodzenia hehe Edytowane 29 Września 2009 przez martian1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Podajta liczby, bo nie mam dostepu do TV!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Tyle losow pewnie ludzei kupili ze znowu kilka 6 bedzie. Liczby: 6 14 28 44 45 48 Edytowane 29 Września 2009 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 no i nie wpadło mi 40 baniek :P szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 NOm szkoda mi też nie... Hehe.. Microsoft Windows [Wersja 6.0.6001]Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone.C:\Users\Pawlo>ping www.lotto.plBadanie www.lotto.pl [213.239.213.68] z 32 bajtami danych:Upłynął limit czasu żądania.Upłynął limit czasu żądania.Odpowiedź z 213.239.213.68: bajtów=32 czas=143ms TTL=50Upłynął limit czasu żądania.Statystyka badania ping dla 213.239.213.68: Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 1, Utracone = 3 (75% straty),Szacunkowy czas błądzenia pakietów w millisekundach: Minimum = 143 ms, Maksimum = 143 ms, Czas średni = 143 ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Ze strona lotto padnie to bylo wiadomo. Ale juz wiem i bez tego, ze trafilem 6...to znaczy dwie 3, ale to "prawie" to samo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Pierwszy raz zagrałem, ale lipa, dwójeczka tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Dwójka. Ale zainwestowałem tylko 4zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) dwójka z bliskością czwórki :D ech... :D a i kurcze nie mogę znaleźć ich regulaminu nie te głupie pytania i odpowiedzi ale ten prawdziwy regulamin. Edytowane 29 Września 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 trojeczka wpadla :) jak to mowia, lepszy rydz niz nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 8 celnych strzałów. Po 4,6 bańki każdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Ze strona lotto padnie to bylo wiadomo. Ale juz wiem i bez tego, ze trafilem 6...to znaczy dwie 3, ale to "prawie" to samo :lol::lol: No kruwa i wuj :<. Szkoda bo nawet jakby 5 wpadła to małe wodowanie dla PPC by sie znalazło ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 ktos z mojego miasteczka (przasnysz) trafił szóstke =o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Włożyłem 4zł, wyciągnąłem 0. Od 6tki dzieliły mnie w jednym zakładzie 5x 1+ i 1-. Jak widać- tak musiało być. Dobrze, że przynajmniej za zdrapkę "Jaś Fasola" udało mi się wyjść na zero. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...