HeatheN 538 Report post Posted July 29, 2008 Ja obstawilem 1,2,3,4,5,6 No co? Prawdopodobienstwo takie samo:) hehe... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Shmit 0 Report post Posted July 29, 2008 ja dzisiaj za 10 zł zaszalałem :D kiedyś z siostrą grywałem ciągle , ona ma głupiego farta i trafia często po 16 zł , po 8 ciągle raz 200zł trafiło się nam ja płace ona skreśla liczby i się dzielimy dla mnie 65% do 35% :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
kojeczny 21 Report post Posted July 29, 2008 5 też bym się zadowolił w obecnej chwili. Zrobiłbym sobie rower cacy, dysk do kompa, i jakiś w miarę rozsądny piec do gitary. Resztę kasy oddałbym rodzicom. Bardziej potrzebują. A co bym zrobił z 6? Prawdopodobnie starałbym się nie zgłupieć. Wpłaciłbym na jakąś lokatę i ktoś już wyliczył że z tych 30 mln było by po roku 170 tyś zł miesięcznie. Po co mi w coś to inwestować? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
hary 3 Report post Posted July 29, 2008 (edited) Po co mi w coś to inwestować? :DBo pieniądz może stracić na wartości z czasem :P Ja bym w nieruchomości pewnie dużą część zainwestował :P Albo w złoto hehe. Edited July 29, 2008 by hary Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pziel 0 Report post Posted July 29, 2008 Z taką kasą to długo bym się nie zastanawiał, wyprowadziłbym się do jakiegoś normalnego kraju, na start za granicą taka kasa w sam raz :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
martian1 4 Report post Posted July 29, 2008 (edited) Hehe no ja mysle, ze przy takiej wygranej pierwsze kilkaset k zl. by sie szybciutko rozeszlo :D. Jak cos to mam w planach apartament w centrum wawy (zaczynam studia na pw i bym mial gdzie mieszkac hehe) - oczywiscie z garazem na kilka pojazdow. Potem walnalbym sobie jakies autko oraz moto... hmmm... i jeszcze wsadzilbym troche kasy w moje obecne hobby (r/c helikoptery)... I nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba ;). Reszta bym jakos po rodzinie porozdzielal. Edited July 29, 2008 by martian1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaRuH 1 Report post Posted July 29, 2008 (edited) ''A ja bym spalił na oczach biednych i głodnych'' :razz: - kiedyś widziałem taki komentarz na onet.pl w temacie o dużej wygranej w lotto, zabójczo chamski ;p. Ja dziś za 16zł zaszalałem, jak wygram :rolleyes: to na lokatę i żyję z %, a i kupiłbym sobie bentley'a :rolleyes: . I oczywiście rodzince bym odpalił kilka mln. marzenia... Edited July 29, 2008 by maruh Quote Share this post Link to post Share on other sites
rafix6814 0 Report post Posted July 29, 2008 ja bym chyba zdziczał :lol2: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 29, 2008 (edited) dziś oglądalność Polsatu o 22 pobije wszelkie rekordy :lol2: zdziwię się jak przy takim zainteresowaniu (chyba będzie z 15mln graczy) nikt nie trafi 6tki Edited July 29, 2008 by Guest Quote Share this post Link to post Share on other sites
martian1 4 Report post Posted July 29, 2008 Jak dzisiaj nikt nei trafi 6. to nastepna kumulacja pewnie z 60mln :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
fafowicz 2 Report post Posted July 29, 2008 Przed chwilą w wiadomościach jakiś facet się wypowiadał, że wydał tylko dzisiaj na kupony 4tyś złotych :lol2: Ten to dopiero zwariuje jak nie wygra :lol2: :lol2: Quote Share this post Link to post Share on other sites
G.R.E.G 6 Report post Posted July 29, 2008 Też zaszalałem i 8 zakładów na chybił-trafił za 16 zeta. No liczę przynajmniej że jakaś trójeczka wpadnie co by mi się kasa zwróciła, ale szósteczką też nie pogardzę. :lol2: Powodzenia. Quote Share this post Link to post Share on other sites
meeron 21 Report post Posted July 29, 2008 ciekawe ile godzin przed lotkiem beda lecialy rekalmy na polsacie hahahahaha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szela 7 Report post Posted July 29, 2008 (edited) To ja tez sie dopisze i powiem ze wyslalem na chybil trafil jednego za 2 zlote :P w koncu jak mam wygrac to wygram z jednym a jak nie to nawet za te 4 tysiace nie wygram :P Jak wygram to sobie stawiam dom, polowe daje rodzica a za reszte kupuje kilka mieszkan i wynajmuje za rozsadna cene :P Edited July 29, 2008 by Szela Quote Share this post Link to post Share on other sites
Devil 1432 Report post Posted July 29, 2008 Przed chwilą w wiadomościach jakiś facet się wypowiadał, że wydał tylko dzisiaj na kupony 4tyś złotych :lol2: Ten to dopiero zwariuje jak nie wygra :lol2: :lol2: Ale jak wygra to przez resztę życia będzie mógł żyć z %.. Ja wysłałem 1 kupon tak dla zasady ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
slavok 1907 Report post Posted July 29, 2008 zasadniczo nie gram, ale dziś puściłem za 10zł :P na chybił trafił. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szela 7 Report post Posted July 29, 2008 No to komu moge podac moj nr konta? :> Quote Share this post Link to post Share on other sites
ryba 7 Report post Posted July 29, 2008 8x chybił trafił = 16 zeta w plecy ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
G.R.E.G 6 Report post Posted July 29, 2008 (edited) No i po losowaniu, wygrał kto co ? Bo ja miałem tylko jedną 2-kę, reszta po jednej liczbie, albo bardzo blisko +/- 1 na 8 zakładów. :sad: Edited July 29, 2008 by G.R.E.G Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 29, 2008 Mam nadzieje, że nikt nie wygrał xD Quote Share this post Link to post Share on other sites
KaxxL 1 Report post Posted July 29, 2008 nic, tzn 2 weszly tylko :D ale ciesze sie bo w zdrapce 12zl wygralem hehe :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
martian1 4 Report post Posted July 29, 2008 Poda ktos numery? Strona lotto zaliczyla zwieche :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
slavok 1907 Report post Posted July 29, 2008 no i pyta :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted July 29, 2008 Poda ktos numery? Strona lotto zaliczyla zwieche :D15, 25, 29, 30, 2, 6 5zł Quote Share this post Link to post Share on other sites
evocati 0 Report post Posted July 29, 2008 Numery stojace na drodze do bogacstwa :D 2 6 15 25 29 30 na 2 zaklady mialem 0 :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
pc_max 65 Report post Posted July 29, 2008 Ładnie uzbierali- ~38mln. Heh- do szóstki i tak nikt się nie przyzna. A serwer lotto nie wyrabia (www.lotto.pl)- wszyscy sprawdzają wyniki i wysokość wygranych (choć natenczas jeszcze ich nie ma). Quote Share this post Link to post Share on other sites
ryba 7 Report post Posted July 29, 2008 Poda ktos numery? Strona lotto zaliczyla zwieche :D Wlasnie serwery totka dostaly darmowego bencha ;] wniosek: nie wytrzymaly ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
FastlY 5 Report post Posted July 29, 2008 w domu euforia. Ktos trafil 3. wow ;] Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dziobak 39 Report post Posted July 29, 2008 ja trafiłem 3 x dwójkę - to prawie jak szóstka nie? ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mastertab 9 Report post Posted July 29, 2008 3 trafiłem mam nadzieje, że przynajmniej kupon się zwróci. Quote Share this post Link to post Share on other sites