Alieno Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Komputer zamówiłem już 15 dni temu, rzecyz z esc.pl przyszły po 2 dniach, rzeczy z apollo nie ma do dzisiaj. Nie odpisują na maile, nie odbierają żadnego z telefonów (dzwonię prawie codziennie), raz odpisali do mnie na GG twierdząc, że w poniedziałek wszystko będzie wyslane (poniedziałek tydzien temu), a zamówienie nie zostało wysłane do dzis. W piątek jak sprawdzałem mieli wszystkie rzeczy które zamówilem na magazynie, dziś juz nie ma zadnej, status zamowienia (brak towaru), czekam 15 dzien, zero kontaktu, nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alieno Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Kupuję kompa dla kolegi i dysponuję nieco większymi funduszami, ale nie duzo większymi. Powiedzcie mi czy ten zestaw który wziąłem i Radeon 4870 zamiast 4850 oraz ramy A-data CL5 1066 zamiast CL4 800, reszta to samo, to dobry pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...