Szawel Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Mam taki problem. Padł mi ruter i zanim wróci z gwary chce sobie jakoś udostępnić net dla lapka. Obecnie jest wpięty w stacjonarke. Stacjonarka ma 2 sieciówki + integra. IP na sztywno. Gdzieś zadziałem kabel krosowany. Mam za to swith i 2 zwykłe kable. W teorii swith powiniem sobie to skrosować sam. 1 kabel w stacjonarke i do switha / 2 ze switha do lapa. Kombinowałem i sieć lokalna jakoś działa, ale ni huhu nie mogę udostępnić sobie neta na lapku. Ktoś może na szybko podać cyfrologie co powinienem wklepać? Względnie czego użyć. Winroute? Jak toto ustawić. Ostatecznie moge "uwalić" część kabla i zrobić krosa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Do Switcha prostym kablem. Udostępniasz połączenie i po bólu. http://support.microsoft.com/kb/306126/pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) Udostępniam i [gluteus maximus]. Nie widzi neta. Edytowane 27 Lipca 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...