add_ryan Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Hej. Jak w tytule. C.I.U.L.E nie pomalowały tej części akurat, gdzie płynie ciecz. Wiecie może dziewczynki i chłopcy, czym to zakonserwować (tylko błagam, ani słowa o anodyzowaniu Rybka ;) ). Pozdrawiam, miłego wieczorka z zagwostką... Tak powinien wyglądać ...A tak wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Hej. Jak w tytule. C.I.U.L.E nie pomalowały tej części akurat, gdzie płynie ciecz. Wiecie może dziewczynki i chłopcy, czym to zakonserwować (tylko błagam, ani słowa o anodyzowaniu Rybka ;) ). Pozdrawiam, miłego wieczorka z zagwostką... Odpowiedz banalnie prosta. Zalac Borygo/petrygo lub innym plynem zawierajacym inhibitory korozji. Wydaje mi sie ze plyny dedykowane tez maja w swoim skladzie inhibitory korozji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
add_ryan Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) ...Wydaje mi sie ze plyny dedykowane tez maja w swoim skladzie inhibitory korozji. Czyli taki Feser One styknie? Jeśli chciałbym pomalować, to czym?.. Edytowane 27 Lipca 2008 przez add_ryan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Kyniek miał to samo i mi napisał że anoda została tylko barwnik puścił więc jest sens? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
add_ryan Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Kyniek miał to samo i mi napisał że anoda została tylko barwnik puścił więc jest sens? Tylko widzisz, przyjacielu przesympatyczny, tam się zrobił kamień! Biały nalot i kamień. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 O wpyte zbysia ... kranówki używałeś?:D Próbowałeś cilita do kamienia , płynu do kibla [przecie nie do wc:P], Kreta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) U mnie w XG1 puścił barwnik razem z anodą... W starszych blokach może się to niestety zdarzać... Mi też biały nalot się zrobił trudny do usunięcia a przy skrobaniu alu zaczęło też odłazić więc anoda chyba również puściła :( Edytowane 27 Lipca 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
add_ryan Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 O wpyte zbysia ... kranówki używałeś?:D Próbowałeś cilita do kamienia , płynu do kibla [przecie nie do wc:P], Kreta? W tym sęk, że nie dawno kupiłem rodzinkę XC, i ten miał takiego zonka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...