kbl Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 uzywaj "+" i "-" po najechaniu na FSB czy tez napiecia (te "na szaro") a enterem na te na bialo :P ... wszytko pisze w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni92-14 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Moja płyta również poszła na gwarę. Po kilku dniach po prostu nie odpaliła - wiatraczki się kręcą ale nie bootuje... na szczęście serwis ją zaliczył i za kilka dni powinna być u mnie nowa płyta. Prawdopodobnie dna rynek wyszła jakaś uszkodzona rewizja. Pytałem się serwisanta z ESC i powiedział, że masowo dostają uszkodzone płyty kupione przed 21 sierpnia .. proponuję napisać o tym w pierwszym poście. Nie podoba mi się postawa MSI i na pewno już nie kupię produktu tej firmy. Już Asrock jest stabilniejszy i mniej awaryjny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbl Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 ... Pytałem się serwisanta z ESC i powiedział, że masowo dostają uszkodzone płyty kupione przed 21 sierpnia .. proponuję napisać o tym w pierwszym poście. Nie podoba mi się postawa MSI i na pewno już nie kupię produktu tej firmy. Już Asrock jest stabilniejszy i mniej awaryjny... Ja mam kupiona Neo3-FR z 1 tyg sierpnia i nie narzekam, narazie <_< aczkolwiek nie powiedzialbym zeby OC bylo na niej latwe i stabilne... (powyzej 450fsb)... gdybym mial jeszcze raz wybierac, na pewno kupilbym cos sprawdzonego ze starszych modeli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni92-14 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Mówiłem o Neo2-FR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin_MC Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Pytanie na szybko. Nie działa mi live update pod Windą, tak samo afuwin (mam Vistę 64). Jaka wersja AFUDOS jest dobra dla MSI P45 Neo2? Może być coś takiego (wiem-Asus, ale narzędzia MSI nie mogę znaleźć) -http://driver.wareseeker.com/Other/asus-afudos-2.29.zip/345330 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ironfan Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Panowie, kupiłem P45-Neo3FR i podoba mi się :) Właśnie zrobiłem 3Ghz @ 1.35V chłodzenie intela (BOX). Procek to E2140. Płyta stabilna, dual boot tylko przy większych zmianach w BIOSie i podoba mi się regulacja wiatraków i napięć. BIOS 1.4 oficjalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staly Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 lepsza jest ta beta bios podana pare postow wyzej czy ta oficjalna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiri Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Wreszcie jakieś pozytywy :) Teraz na biosie z 1 strony tego tematu (p37) chodzi całkiem całkiem. Nawet trochę pobawiłem się w kręcenie - na napięciu 1.12V poszło bez problemu ok 3.3G, przy ok 3.5 zaczęły pojawiać się błędy, ale cały czas podstawowe napięcie, więc chyba nie jest źle :rolleyes: Temperatury rdzeni w okolicach 40 stopni. Pamięci - gorzej, ale nie liczyłem na wiele. Najważniejsze w tym jest to, że przy poprzednich biosach praktycznie każda zmiana kończyła się na wiatrakach, otwieraniu obudowy, wyciąganiu pamięci, resecie biosu... i tak w kółko. Teraz wstaje po każdej zmianie :D Jak będę miał więcej czasu to wycisnę co się da :D Tak poza tematem: "Pytałem się serwisanta z ESC i powiedział, że masowo dostają uszkodzone płyty kupione przed 21 sierpnia" Z przykrością powiem, że firma ESC mnie bardzo zawiodła... Tez u nich kupiłem (75 % sprzętu z mojego opisu) m.in. płytę. Padła po dwóch dniach. Odesłałem full komplecik w oryginalnym pudełku. Przesyłka (polecony,priorytet) długo nie mogła dotrzeć (tydzień) przynajmniej wg. ESC... Wiem że poczta działa jak działa, ale... Po moim pytaniu do serwisu dostałem odpowiedź, że nie dotarło, a na drugi dzień już było że płyta odesłana. Dostałem przesyłkę - nie wiem dla czego spodziewałem się nowej płyty, naiwny jestem. Dostałem INNĄ płytę, ale w MOIM poprzednim pudełku. Teraz mam płytę z innym nr-em seryjnym niż mam na pudełku. Na 99% dali inną, którą ktoś odesłał do serwisu. Może nawet jej nie sprawdzili, mojej może też nie tylko od razu wysłali innemu "naiwniakowi". Złożyłem kompa i... wiatraki :mur: Pokombinowałem z pamięciami i poszło. Nie będę się z nimi "żarł" bo komputer ma działać a nie jeździć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Wreszcie jakieś pozytywy :) Teraz na biosie z 1 strony tego tematu (p37) chodzi całkiem całkiem. Nawet trochę pobawiłem się w kręcenie - na napięciu 1.12V poszło bez problemu ok 3.3G, przy ok 3.5 zaczęły pojawiać się błędy, ale cały czas podstawowe napięcie, więc chyba nie jest źle :rolleyes: Temperatury rdzeni w okolicach 40 stopni. Pamięci - gorzej, ale nie liczyłem na wiele. Najważniejsze w tym jest to, że przy poprzednich biosach praktycznie każda zmiana kończyła się na wiatrakach, otwieraniu obudowy, wyciąganiu pamięci, resecie biosu... i tak w kółko. Teraz wstaje po każdej zmianie :D Jak będę miał więcej czasu to wycisnę co się da :D Cieszę się, że wreszcie coś drgnęło, że ktoś może pokręcić na tej płycie. Liczę na dalsze kręcenie i lepsze rezultaty OC z twojej strony :wink: . Co do uszkodzonych płyt - bardzo prawdopodobne, że wyszła po prostu uszkodzona partia. To wiele wyjaśnia - ci z was, którzy mają wielkie problemy, to właśnie może być powodem. Jeśli płyta jest sprawna, tak jak moja, problemy pozostają jedynie w kwestii pamięci. A ja właśnie wróciłem z wakacji, więc dalsze kręcenie czas zacząć :D ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quidram Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Kurde tak się zastanawiam, zmieniam okazyjnie MSI P35 NEO2 FIR na to właśnie cudo i teraz tak myślę czy ja dobrze robię ? Mam nadzieje że płytka nie będzie się gryzła z moimi A-DATAMI 2x 2gb 1066MHz bo jak nie to chyba będzie powrót do black dragonów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Kurde tak się zastanawiam, zmieniam okazyjnie MSI P35 NEO2 FIR na to właśnie cudo i teraz tak myślę czy ja dobrze robię ? Mam nadzieje że płytka nie będzie się gryzła z moimi A-DATAMI 2x 2gb 1066MHz bo jak nie to chyba będzie powrót do black dragonów :D Bez urazy ale robisz najwiekszą głupotę na swiecie... a dlaczego?? a dlatego ze nic ci to nie da?? nowszych procków supportu nie będzie ponad p35... PCIexpress 2.0 to sciema jak AGP x4 i x8 i nic nie daje... wchodzi zaraz nowa platforma 1366 dla nehalema... mało tego p45 jest tak samo lub nawet mniej wydajne niz p35 i kazdy test to potwierdza... ten chipset IMO nie powinien powstać w ogóle bo tylko znowu odgrzewany kotlet mamiący ludzi mniej obeznanych...stary.. ty masz de facto p35 z nową nazwą..przykro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quidram Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 No tak, tylko że ja ją zmieniam za friko więc tak się zastanawiam czy będzie ok, bo jaj już pisku mojej płyty po prostu znieść nie mogę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 No tak, tylko że ja ją zmieniam za friko więc tak się zastanawiam czy będzie ok, bo jaj już pisku mojej płyty po prostu znieść nie mogę :D jezeli za friko to spoko luz... ;) ja mam NEo2 FR i jest to najlepsza mobo jaką miałem do tej pory serio i bez sciem a OC uwielbiam a płt miałem już uhuhuhuu sporo... sprzedałem Foxconn Mars by zmienic na p35 Neo2 FR... jezeli tobie piszczy wyraznie nie trafiłeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quidram Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) Zresztą lubię wymieniać sprzęt(takie hobby chyba), a w ostateczności zostanę na starej płytce :>. W nowszej płytce liczę na mniejszy Vdrop, bo niestety na moim Q6600(450MHz x8) jest on rzędu 0,3-0,4 volta a to raczej dużo. Jutro będę miał tą płytę i jak dobrze pójdzie to wieczorkiem dam znać co i jak. Edytowane 16 Września 2008 przez Quidram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) Zresztą lubię wymieniać sprzęt(takie hobby chyba), a w ostateczności zostanę na starej płytce :>. W nowszej płytce liczę na mniejszy Vdrop, bo niestety na moim Q6600(450MHz x8) jest on rzędu 0,3-0,4 volta a to raczej dużo. Jutro będę miał tą płytę i jak dobrze pójdzie to wieczorkiem dam znać co i jak. Chętnie przeczytam jak wrażenia a odnosnie vdropa nie dajmy sie zwariować o ile on jest ale nie ma wpływu na działanie kompa to problemu nie ma ;) poza tym na naszą obecną MOBO jest łatwy ołówkowy VDROP MOD i on działa Edytowane 16 Września 2008 przez IbanezRG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMXf Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) Mam problem z napięciami na procku... Najmniejsze napięcie na procku ktore zrobilem to 1.325V niżej zjechać nie moge gdyż jest AUTO, a niżej auto zaczyna się od 2.2 -.- Napięcie na NB wrzuciłem na 1.3 i puki co jest stabilnie.. da rade coś zrobic z tymi napięciami żeby chociaż do 1.2 ? Co robić? MOBO - MSI P35 NEO F Edytowane 16 Września 2008 przez dMXf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quidram Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Chętnie przeczytam jak wrażenia a odnosnie vdropa nie dajmy sie zwariować o ile on jest ale nie ma wpływu na działanie kompa to problemu nie ma ;) poza tym na naszą obecną MOBO jest łatwy ołówkowy VDROP MOD i on działa Dzisiaj po 14 płytę będę miał(no raczej), a co do Vdropa to i mniejszy tym lepiej, ponieważ nie trzeba w idlu wysokim napięciem proca katować :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ironfan Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Mam problem z napięciami na procku... Najmniejsze napięcie na procku ktore zrobilem to 1.325V niżej zjechać nie moge gdyż jest AUTO, a niżej auto zaczyna się od 2.2 -.- Napięcie na NB wrzuciłem na 1.3 i puki co jest stabilnie.. da rade coś zrobic z tymi napięciami żeby chociaż do 1.2 ? Co robić? MOBO - MSI P35 NEO F Co do napięcia CPU to nie wiem jak jest w P35 ale u mnie jak mam auto to wciskam "-" na numerycznej i moge zejsc nizej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 MOBO - MSI P35 NEO F Temat dotyczy MSI P45... Pisz tutaj: http://forum.purepc.pl/temat/socket-423-47...-fr-fir/249930/ W nowszej płytce liczę na mniejszy Vdrop, bo niestety na moim Q6600(450MHz x8) jest on rzędu 0,3-0,4 volta a to raczej dużo. Msi P45 Neo2-fr praktycznie nie ma vdropa, a w stresie ma nawet więcej voltów niż ustawione w biosie. Mam nadzieję, że trafiłeś na normalną sztukę, bo na razie, łącznie ze mną, 2 osoby nie mają większych problemów. No i jak ogarniesz kompa to pokręć trochę i rzuć nam tutaj jakieś rezulaty :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strusm Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 ja jutro stanę sie posiadaczem MSI P45 Neo2-FR. Mam nadzieje, że to nie to samo co asus P5W DH Deluxe już 3 miechy w serwisie go mam i czekam na zwrot kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiri Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Pobawiłem się trochę w podkręcanie i ... To co pokazuje bios nijak ma się do tego, co pokazuje np. cpu-z (napięcia częstotliwości). Np. napięcie rdzenia cpu-z pokazuje mi zawsze o jakieś 0.02 więcej niż bios. Częstotliwość szyny natomiast zawsze jest mniejsza niż w bios-ie. Zmieniając w bios-ie szynę przeliczana na bieżąco częstotliwość procesora czasem zachowuje się ... dziwnie, tj. np. szyna +1, procesor -pare MHz :mur: - błedy bios-u ? A teraz najważniejsze - doszedłem do szyny 420 (o dziwo cpu-z też tyle pokazał) i uzyskałem 3993 MHz przy napięciu 1.3625 (cpu-z przy obciążeniu orthos-em pokazał 1.344). Po ok. pół godziny temp. 67 stopni (went. n a procku skręcony na 1k). Zachęcony wynikiem :D szyna 424 i... cpu-z pokazał 420 MHz i procek 3993 MHz ?!?! Za nic nie dało się osiągnąć 4G. Przy szynie 430 nie wstał, ale spokojnie dał mi wejść do bios-a i zmniejszyć ustawienia. Ma ktoś może jakiś pomysł ? Od niedawna mam intela i może o czymś nie wiem... :huh: Z tego co jeszcze zauważyłem - dobrze byłoby wiedzieć ile powinny wynosić wszystkie napięcia które można w bios-ie ustawić. Ustawienie auto zmienia czasem na zbyt wysokie (DualCoreCenter pokazał mi napięcie NB 1.45 na czerwono, ustawiłem na sztywno 1.12 chyba MCH i było OK). Jeszcze jedno pytanie: czy zmniejszenie mnożnika ma jakiś wpływ na wydajność procesora ? Ustawiłem sobie 8.5x i szynę 400 - dzięki temu mam procek 3400 MHZ i mogę użyć dzielnika dającego pamięć na 800 MHz. Kiedyś też czytałem, że mnożniki połówkowe źle wpływają na wydajność - czy to dalej tak działa ? z góry dzięki za ew. odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gi3r3k Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Co do napięcia w biosie - nie przejmuj się tym, nie warto. Zła częstototliwość FSB - u mnie czegoś takiego nie ma... Czasem źle przelicza taktowanie (cpu-z pokazuje poprawnie), ale tylko w paru przypadkach. Co do prób OC - masz trochę za duże wymagania co do proca... Takie taktowania to już często kres możliwości tych procesorów. To nie seria E8XXX, gdzie wynik poniżej 4GHz to porażka. Mając E7200 osiągnięcie 4GHz na rozsądnym napięciu (czyt. poniżej 1.4V) to spory sukces. I tak masz dobrą sztukę, większość osiąga 3.6GHz-3.8GHz poniżej 1.4V. MCH ustaw na powyżej 1.2V, bo 1.12V to trochę za nisko. Zresztą chłodzenie jest na tyle dobre, że różnica wyniesie jakiś 1*C. Co do reszty - u mnie ustawienie innych wartości powodowało brak stabilności. A jeśli chodzi o mnożnik - nie, połówkowy nie przynosi jakichkolwiek strat. Uff... To chyba tyle :wink: . Edytowane 17 Września 2008 przez Gi3r3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiri Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Uff... To chyba tyle :wink: . hehe - dzięki :D I tak nie zamierzam mu dawać powyżej 4G, jak dla mnie aktualnie 3,4 spokojnie wystarczy. Dziwi mnie tylko to, że 420 MHz FSB = 3993 MHz procka i np. 424 MHz FSB = 3993 MHz procka... Rozumiem, że mógłby nie uruchomić się, wywalić błędy czy coś w tym stylu, ale nie rozumiem braku wzrostu taktowania procesora mimo przyśpieszenia szyny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quidram Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) No to mogę zdać na małą relacje: Na początek powiem że chiński biosik(czyli najnowsza beta z tej strony) z płyty głównej robi kalekę, o O/C można po prostu zapomnieć! Za to oficjalna beta to zupełnie inna para kaloszy, na początek nie szalałem i mam FSB 450(dałem 1,4 na mostek choć mniejszych napięć nie sprawdzałem), pamiątki raczej się nie gryzą bo latają na 1066MHz(2x 2gb A-Data 1066). Tylko chyba musiałem mugena źle założyć bo w stresie procek łapie mi o 10 - 15 stopni wyższe tempy(80 stopni) niż poprzednio, a sam mugen jest letni. Na razie jest 3600MHz więcej i tak nie wykręcę bo to kres możliwości procka ale nad FSB jeszcze popracuje. A dodam że na najnowszej becie chciałem po prostu płytę główną przez okno wyrzucić, każda zmiana FSB czy napięć powodowała coolbot'y i pozostawał mi tylko reset biosu! Dlatego przestrzegam przed tym biosem!(bo po co psuć sobie nerwy :D ). No i mogę z czystym sumieniem powiedzieć płytka warta uwagi! A ciekawa rzecz na niej występuje, a mianowicie: po obciążeniem spada mi prędkość wentylatorów podpiętych pod płytę główną. Edytowane 18 Września 2008 przez Quidram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtas czaja Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 witam wczoraj przyniosłem płytę do domu i załamka najpierw nie podnosiła się. Upgrade bios i jakoś zaczęła wstawać, ale co sie podniosła to po to by upasc nie wiem czy to wina płyty proca czy pamięci e8500 4x1GB curcial 1066MHz 2x3870 system stawiałem na raidzie stripa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mas1o Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Kurde, ale te nowe plyty maja problemy z pamięciami na 1066 :/ Sam chce teraz cos kupic i sie zastanawiam co, P35 neo2 fr - sprawdzone, bez pci-e 2.0 P45 Neo2/3 FR rózica pomiedzy 2 a 3 jest nie wiem jaka, ale strasznie duzo osob ma problemy z 1066mhz pamieciami. Ktos moze mi rozjasnic wybor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quidram Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) Hmmm obie płyty warte uwagi :] Ale P45 polecam ludziom lubiącym eksperymentować(a ja z pamięciami 1066MHz na beta biosie żadnych problemów nie mam), znów na MSI p35 trzeba alpha timingi pamięci ustawiać ;) no ale płyta sprawdzona! A i mam takie strasznie głupie pytanie: Czy mogę grafę bez żadnych obaw wrzucić do dolnego slotu PCI-E 16x ? Ponieważ teoretycznie ono pracuje także z prędkością 16x, dopiero po przejściu w tryb CF złącza pracują w 8x ? Mam rację ? A zależało by mi niżej włożyć grafe bo slotów PCI i tak nie używam :], a i chłodniej karta by miała :D Edytowane 18 Września 2008 przez Quidram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mas1o Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Czyli jezeli ktos nie potrzebuje nigdy CF to brac p45 neo3 fr? A z jakimi ramami 1066 mozna liczyc na bezproblemową prace? Bo chcialem kupowac adaty 1066 EE ale cos widze ze nic z tego dobrego nie bedize Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quidram Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) No właśnie w moim przypadku działają A-Daty 2x2Gb 1066MHz EE, nie ma z nimi żadnych problemów blend test w prime 95 zaliczają bezproblemowo, ale jak będzie na innym egzemplarzu płyty tego nie wiem. P.S. Sygnaturka nie aktualna, zrobię jej update jak dojdę do anielskiego ładu z kompem XD(może wieczorem bo teraz w pracy siedzę) Edytowane 18 Września 2008 przez Quidram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mas1o Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Ale ja bym chcial neo3 fr z tym ze na P45. I wlasnie nie wiem jak to jest bo w roznych sklepach rozne zdjecia sa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...