diablo23 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Witam ma takiego athlonka 'B0' stepping i płycie 8RDA+, cały czas byłem przekonany że mam napięcie 1.6v ale wczoraj jak spojrzałem jeszcze raz to bios pokazuje mi 1.65 volta. Niestety w tej chwili pamiętam tylko że porcesor jest z 8 tygodnia. Czy to jest możliwe aby miał takie defoultowe napięcie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 może to być błędny odczyt biosu lub zasiłka się kaszani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ja miałem na winfasćie 1,5 :D sese i system nie wstał powyżej fsb 166 zmieniłem vcore na 1,6 i wszystko wporząsiu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Witam ma takiego athlonka 'B0' stepping i płycie 8RDA+, cały czas byłem przekonany że mam napięcie 1.6v ale wczoraj jak spojrzałem jeszcze raz to bios pokazuje mi 1.65 volta. Niestety w tej chwili pamiętam tylko że porcesor jest z 8 tygodnia. Czy to jest możliwe aby miał takie defoultowe napięcie? Mozliwe , looknij : http://lowyat.isentral.com/guides/athlonxp/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...