jaruczek Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Podczas wlaczania komputera po ekranie ladowania windowsa monitor po prostu gasnie ... tzn miga dioda wokol przycisku do wlaczania tak jakbym go odlaczyl ... wczoraj jeszcze bylo ok, w trybie awaryjnym dziala wszystko dobrze, wszystkie ekrany do konca ladowania windy dzialaja bez zarzutu ... ktoś wie o co może chodzic ? Hdd dziala caly czas poprawnie (wiem,bo siec domowa dziala) :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Rozdzielczość za duża albo odświeżanie. Zmień te wartości i powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 ale w jaki sposób mam to zmienić, skoro ekran mi gaśnie i nic nie widać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gavik Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 W trybie awaryjnym, lub zamiast trybu awaryjnego uruchom w trybie VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Z tego co pamietam to na geforce'ach wystarczy trzymac klawisz "shift" przy uruchamianiu, zeby dac ustawienia defaultowe. (tylko nie wiem czy to bylo tylko z podkrecaniem). A probowales awaryjny z obsluga VGA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katox Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 siema mam podobny problem tylko ze mam dwie karty graficzne. niechodzi mi monitor na zintegrowanej karcie. a na zewnetrznej chodzi. gdy odpalam w biosie na karte graficzna on board to wszystko widac poki nie załaduje sie winda. i pulpitu juz nie widac. a wiem ze napewno jest odpalony bo pokolei słysze jak sie programy uruchomiają. czarny obraz i tyle. dodam że ta zintegrowana to readon HD 3200 a ta zewnetrzna to geforce 6200 TurboCatche. nie wiem dlaczego przy każdej rozdzielczości chodzi mi zewnetrzna a zintegrowana na żadnej. może coś jeszcze przeoczyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...