Zix Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Chcialbym sie zapytac czy mozliwe jest butowac instalator windowsa np z data travelera firmy kingston(taki mam)? Wydaje mi sie ze byloby to o wiele szybsze niz instalacja z plyty ktora sie rysuje :) MAcie moze jakies linki do takich tematow? bo nawet nie wiem co w googlach wpisac zeby wyszukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Zalezy jaki windows. Z XP jest problem bo nie jest do tego przystosowany. Vista daje sie bootowac bez zadnych specjalnych kombinacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Ale wazna jest też obsługa bootowania z USB na płycie głównej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 vista bootuje się zw wszystkiego - nawet z działającego systemu - restart i odpala sie w trybie instalacji na tą chwile każda płyta nie mająca 2 lat obsługuje boot z pena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zix Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Dzieki za odpowiedzi musze zalukać na płytę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...