Galago De Codi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 GDzie go mozna zanleźć ... to jest chyba płatne... tyle co się doczytałem z FAQ "producenta". Oczywiscie chodzi mi o implementację windowsa i Direct X by sobie na linuksie pograc w morrowind.... Ktos się bawił w to cudenko.. oczywiscie nie chodzi mi o Morrowind bo to to tak jakby mieć komputer i ani razu do biosa nie wejść ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 WinX dzialaja wszystkie gry od Blizzard'a, Q3, UT itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jestem na tej stronie i nic... piszą że nie wydali żadnyc plików a jak wchodze na ich strone to mnie wysyłaja do subskrypcji za 5$ proszę podaj link bo ja nic z tego nie kapuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 tutorial po Polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 sorry, faktycznie tam nie ma :> wejdz tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 zauwazylem, ze z tej stroy chca kasy za tego winx, troche poszukalem i znalazlem dwie strony z dzialajacymi linkami :> pierwsza druga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 dzia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...