JareckY Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Mam do Was sprawę troszkę inną niż jest to zawarte w "Co kupić?". Żeby nie mącić to konkretnie chodzi o to, że chcę konkretnie kupić konkretną bluzę... http://www.allegro.pl/item407527421_rasta_...ozmiar_xxl.html Cała trudność sprawy polega na tym, że nie mam skończonych jeszcze 18 urodzin i jestem na utrzymaniu Rodziców... A moi Staruszkowie sami przyznali że i bluza ładna, i że cena dobra, ale nie pozwalają mi jej zamówić z tego względu, że cena za przesyłkę jest dla Nich absurdalna. Więc pozwolę sobie Was zapytać czy ktoś ma może namiary na ową bluzę w okolicach Wrocka? <lub podobną z podobną ceną i z podobną tematyką "rasta"> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Jak na przesyłkę z Azji to cena jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 'Z TRZEMA PASKAMI JAK ADIDAS W BARWACH REGGAE' WOW! musze ją mieć! 8O rozwalil mnie ten tekst chyba dam do loli z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Normalnie aż się przypomina kawałek 'Bus 77' z Polski Ogień (mista-pita) ;D Trzeba się odziać na Ostróda reggae festiwal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...