Komixx Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 (edytowane) Witam, na dniach będę brał oto taki sprzęt: E7200+karakorum+zm-stg 1 2x2gb A-date Extreme Edition i teraz mobo.. Radzę się Was... ponieważ będę kupował w ESC, i nie wiem jaką mobo <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> będę chciał kręcic proca do okolic 3,2ghz i teraz tak: jedni radzą DFI LanParty DK 35, drudzy z kolei p5k pro co sądzicie? prosiłbym o naprawdę pomoc, ponieważ sprzęt po podkręceniu musi być stabilny, i które mobo jest do tego przystosowane.... Pozdrawiam i z góry dziękuję, Komixx Edytowane 28 Lipca 2008 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 A ja za tyle, to Asusa P5Q Pro radzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 łoo matko dzięki wielkie nie wiedziałem, że niektóre rzeczy ostatnimi czasy staniały... poprostu muszę się zmieścić do 1000zł i teraz jest git.. wielkie dzięki Miguel707 zawsze jesteś na posterunku ;) :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...