Mateoosh Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Chce sobie zapodać nowe pamięci. Mój wybór padł na TwinMOS'y 400 na Winbondach, więc wysłałem mejla do siriusa czy mają takowe na stanie. Oto odpowiedź którą otrzymałem: Mamy najnowsze kostki TwinMOSa. Procucentem jest Mtec, symbol to TTD7608F8E50B. To pierwsze sztuki w Polsce.. Wygląda na to że to 5ns tak samo jak Winbond'y, więc mogą być niezłe :). Wie ktoś coś więcej o tych kostkach?? Bo nie chce brać w ciemno :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Ja mam tą pamieć juz chyba od 3-4 tyg. symbol na kościach to TTD7608F8E50B 512MB 400Mhz, i na 400Mhz poszły mi jak w podpisie. Więcej nic nie próbowałem z nich wyciągnąć. Ale chyba ktoś na forum miał taką pamięc i jemu poszło zdaje sie na 5,2,2,2.0 ale nie jestem dokładnie pewien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Czyli że w siriusie pracują pałki ;). BTW wie ktoś gdzie dostanę te pamiątki na Winbondach?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...