B M Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam postanowiłem zmienić swój dotychczasowy komputer . Zestaw który złożyłem musi być uniwersalny jak i również nadawać sie do gier. Procesor- Intel Core 2 Duo E8400 Płyta Głowna Gigabyte P35-S3G IP35 Pamieć RAM OCZ 2x1GB 800mhz Karta Graf PowerColor HD 4850 Zasilacz Chieftec GPS 450 Z Góry dziekuje za ocene i wszelkie porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Płyte bym zmienił na Asus P5k lub MSi Neo2 FR. Jak zamierzasz krecić procka to ram kup inny. Crucial lub G.skill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Ja bym płytę zmienił na abita ip-35, W msi trzeba było się bawić zworkami i z tego co pamiętam powyżej fsb 450 spadała wydajność w stosunku do innych płyt na tym samym chipsecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 plyta minimum p35-ds3l, jak bedzie oc to te pameci minimum albo 30zl drosze wersja 1066Mhz reszta ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 aha rozumiem a zasilacz wytrzyma nawet z O/C ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Spokojnie powinien wytrzymać, 450W to nie jest wcale tak mało jak na taką konfigurację ;) Ew. można pomyśleć nad Corsair'em 520, ale wtedy trzeba już trochę dołożyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 myslalem nad Be Quiet StraightPower 500W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Ten BeQuiet też może być, jest stosunkowo cichy, a co ważniejsze ładnie trzyma napięcia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B M Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 jeszcze prosze o porade w zakupie 2 wentylatorów do obudowy 12cm 1 z boku ma wdmuchiwać powietrze a 1 z tylu wyciagac czy jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) be quiet będzie spoko. pamiątki zamieniłbym na coś z kingstona np. hyperX 1066mhz cl5, są bardzo fajne wiem co mówię bo sam jestem ich posiadaczem. najlepszy wybór płyty asus p5k pro albo asus p5q pro. moim skromnym zdaniem jest to dobry wybór ale zrobisz jak uważasz. Edytowane 29 Lipca 2008 przez scoobydoo19911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Najlepiej żeby 1 z przodu wdmuchiwał a jeden z tyłu wydmuchiwał. Polecam wentylatory Acutake, bardzo tanie i ciche. wersja 12cm na 12V jest minimalnie słyszalna, na 7-8V już wogle go nie słychać a wydajność pozostaje całkiem przyzwoita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...