Miguel707 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 I mówiła, że to niby przez gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja na PS2 gram w golfa ze swoją dziewczyną, co lepsze sama mnie namawia do tego... ja gram swoim ludzikiem a ona tigerem xD ale jak chodzi o gran turismo to mi już odmawia : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) W sumie przez odmienność charakteru. Ale ma duży plus, że umiała się do błędu przyznać, że za bardzo "duszno" patrzyła na to wszystko. Ale ludzi z musu się nie zmieni. Jak się Kocha to się akceptuje człowieka jakim się jest. A ostatnio z tym różnie bywało z Jej strony... No to więc szykuje się u mnie spory upgrade ;) I tak nie mam już tak rozbitego humoru, gdzie schudłem przez to 4 kilo (W zasadzie szukałem jakieś diety na schudnięcie i znalazłem - STRES ;) ) ale kontaktu nie zerwaliśmy. Już nie słyszę "Nie rób tego lub tamto..." Edytowane 9 Listopada 2008 przez Radzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Crysis, FarCry, Company of Heroes, Coliny, Gorky. :) W to w tym roku grałam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Ciebie Pussik i tak już wszyscy tu czczą :) Mowa o pozostałych 99% kobietek. EDIT: FEJK ARTUR jest FEJK ! Edytowane 10 Listopada 2008 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja jeszcze nie, bo jakoś nie wiedziałem, że jest taka Pussik na forum. :) Ale powinnaś chyba napisać jak swojego faceta próbujesz zachęcić do grania, nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 No moją żonę to ciężko namówić na granie. "To jest głupie", "Ja nie umiem" itp. Ale kiedyś grała w Syberię i lubiła ją bardzo, nawet pytała się o drugą część. A teraz to pasjans ;) i on-line na wp :D Ale zapewne jakieś gadżety do konsol (rakiety tenisowe, gitary) Chociaż ostatnio zauważyłem że spogląda na tv jak pociskam w HL2 i czasem słyszę: "uważaj!!" :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Moja pociska w wyscigi, fanka NFS ;] Lecz wylacznie na kompie - nie lubi padow :| Staram sie nie namawiac bu nie okupowala mi kompa ;] Z reszta znamy kilka innych fajnych gierek gdzie komp nie potrzebny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Ja mam czasem problem jak odgonić babe od kompa. Tłucze mnie we wszystkich strzelankach po kolei, kiedys w klanie ut2004 grała :o ... ale to odosobniony przypadek :D . Do tego jest fanką starszych RPG ;) Edytowane 10 Listopada 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 najlepsza gra to gra wstępna ;] Moja Luba uważa że komputery są fe i musiałbym napisać gre z obsługą naszej-klasy chyba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 moja cisnie we wszelkiego rodzaju zrecznosciowki i logiczne. ostatnio namietnie guitar hero 3 i world of goo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Moja żonka (28 latek) zawsze truje, że za dużo siedzię przy kompie. Ale jak Jej zwróciłem raz, czy dwa uwagę, że za długo gra w GTA 3, czy Sims 2 (właściwie to kody i budowanie chaty wraz z aranżacją :lol2: ), to mnie opitoliła. Ale w sumie to nie gra. Sorki zapomniałem o Rayman 2 i 3 :wink: . Edytowane 10 Listopada 2008 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Drodzy panowie. Po raz kolejny moja kobieta udowodniła mi jak wspaniała potrafi być. Co sobotę ( i czasem w niedziele) spędzamy godzinkę przy Dungeon Siege po LANie :) I jak się tu z nią nie ożenić? Edytowane 24 Listopada 2010 przez djsilence 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Życie to sztuka kompromisów... do czasu. :] Btw przekonywania do grania, to na pewno za sprawą move i kinect dużą część kobiet by dało się zbałamucić do przesiadywania przed tymi kilkudziesięcioma calami razem z nami. :] Kolejna okazja, żeby się wspólnie poruszać. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...