MiszczNotzy Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam , mam pytanie gdzie można kupić w Krakowie blachę aluminiową ?? I gdzie kupić coś jak siatkę z aluminium taką jak bardzo często Bill Owen używa w swoich modach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 HART METALE KOLOROWE skwerowa 44 (koło ronda grunwaldzkiego) lub AKORD METALE KOLOROWE (al pokoju - za "dawnym" Polmozbyt-em) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczNotzy Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 I w tych miejscach kupię te obie rzeczy ?? btw. Maniakalny dalej masz te porysowane topy do 8800 GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) I w tych miejscach kupię te obie rzeczy ?? btw. Maniakalny dalej masz te porysowane topy do 8800 GT? w HARCIE napewno, w akordzie rzadko mają topy mam na stanie jeszcze Edytowane 29 Lipca 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszczNotzy Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 A jaka cena? nie będe tego dużo potrzebował . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 A nie wie ktoś gdzie w Warszawie coś takiego kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Rok temu potrzebowałem wraz z kumplem blachy alu 40X40 cm zjeździłem wszystkie większe markety mieli blachę alu 100X100cm po ok 100zł była za droga nie kupiliśmy jej. Pomyślałem że będą mieli ją na skupie złomu. Mój kumpel zwrócił się z tym problemem do ojca on załatwił nam blachę. Był to arkusz 100X80cm nie był pogięty, trochę zarysowany . Podobno kosztował 10zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...