mati101086 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 witam mam pytanie dotyczace zasilacza chodzi mi o to ze laptop przestal ladowac sie zasilacz sie zrobil goracy ale nic nie wskazuje na to ze sie spalil. Jedyna oznaka zycia w zasilaczu to tylko ze cos w nim pika piszczy. Czy on sie spalil ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 http://forum.purepc.pl/temat/Laptopy-noteb...p-6715b/243071/ trochę zasilaczy od tego laptopa już poszło rozumiem, że jedziesz na baterii. Bo laptop po wyjęciu baterii na samym zasilaczu nie działa ? chyba, że jest odwrotnie i poszła bateria. proponuję to stwierdzić co bez czego działa i pozbyć się zasilacza, albo baterii - bo napykasz sobie jeszcze więcej problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati101086 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 laptop nie dziala bez baterii na samym zasilaczu. z tego co czytalem ten zasilacz nie wyszedl w tej serii wadliwych zasilaczy. tak jak pisalem zasilacz wydaje jakies odglosy, popiskuje albo cos w stylu pikania bomby zegarowej, nie wiem jak to okreslic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...