Złodziej Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Win XP Okienko usługi - mam na myśli to okienko, w ktorym dla danej usługi mam m.in. "typ uruchomienia" i "stan usługi". Czy można utworzyć skrót, przez który od razu wszedłbym na to okienko dla danej usługi (nie skrót do services.msc) ? Jeśli tak to jak ? Mam dwie takie, które potrzebuję włączyć, zrobić coś i zaraz wyłączyć, bo nie są potrzebne do niczego innego. PS Z innej bajki, SP3 PL dla Win XP to już mamy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Możesz sobie napisać srypciki - poczytaj składnie polecenia "sc"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Podziękować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 (edytowane) To ja się podłącze z troszkę innym pytaniem. Jest jakis skrót do Menadżera Urzadzeń? Edytowane 30 Lipca 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 devmgmt.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Podziękować.j.w. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...